Фан Клуб: Интер

Е де добро, знам. Оваа излезе кога пребарував. Веројатно е направена за да може да ги плукаат кај што не чита никој од нив :) На другата нема можност за постирање.

Како и да е, малку носталгија:​

Следната година истите овие освоија Куп на УЕФА...​

Ranieri ha deciso ? " Inter col 4-4-2 e con Alvarez"

293907_239474752770271_163125003738580_748859_578532558_n.jpg

А можно е и Кутињо да биде на местото на Рики...ќе видиме.

Занети вечер ќе ги надмине Ван Дер Сар и Гигс по бројот на настапи во ЛШ. Со Гигс веројатно ќе остане во трка а во следните два натпревари ќе го надмине и Роберто Карлос. Пред него ќе бидат Малдини, Сидорф и Раул.

Јас ке одам да ја гледам во кладилница ,мора да се снаоѓаме некако јбг:) ! Иначе добар кофицент имаме па може да се проба двојка на помала уплата,се надевам само Алварез ке игра во прва постава бидејки Кутињо реално не ми се допадна како изигра против Болоња ! Во Русија добро играме последниве години така да очекувам победа,пред две недели изгубивме дома од Трабзон така да нема потреба од математики само победа денес е опција:)

Занети вечер ќе ги надмине Ван Дер Сар и Гигс по бројот на настапи во ЛШ. Со Гигс веројатно ќе остане во трка а во следните два натпревари ќе го надмине и Роберто Карлос. Пред него ќе бидат Малдини, Сидорф и Раул.
Оваа година значи Интер игра за Занети..така му доаѓа. :D

Накај колку саат ќе ги истакнат официјалните состави?
Сакам сингл да ја пробам пошо гледам на скапанициве пола тим повреден им е.

Накај колку саат ќе ги истакнат официјалните состави?
Сакам сингл да ја пробам пошо гледам на скапанициве пола тим повреден им е.

Па околу 5 и 30 треба да има официјални

Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 11 Alvarez; 7 Pazzini, 22 Milito
A disposizione: 12 Castellazzi, 16 Caldirola, 42 Jonathan, 48 Crisetig, 29 Coutinho, 28 Zarate, 94 Romanò
Allenatore: Claudio Ranieri

Добар состав с
Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 11 Alvarez; 7 Pazzini, 22 Milito
A disposizione: 12 Castellazzi, 16 Caldirola, 42 Jonathan, 48 Crisetig, 29 Coutinho, 28 Zarate, 94 Romanò
Allenatore: Claudio Ranieri
Добар состав се прифаќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom