Бургер Kинг доаѓа во Македонија

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
добро и што тоа значи дообјасни, ние што не сме во Шенген зона ќе плаќаме поевтино или поскапо?

И каде во центар е отворен БК, сакам да пробам похуван кромид и милк шејк колку да направам разлика од тој во Мекдоналдс.:)
Сите што летаат према Италија или Австрија ќе можат да пристапат до БК и да си купат. Сите што летаат према Белград, Загреб и слично се во друг сектор од аеродромот и неможат да пристапат до БК, така да неможат ни да си купат од БК, во тој сектор има еден ирски паб и скап фришоп.

Ф

Фил Ајви

Гостин

ај да видам тука дали има некое маже што го изел сендвичот ЦЕЛ, без да чепка и да фрла на страна : P

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
ај да видам тука дали има некое маже што го изел сендвичот ЦЕЛ, без да чепка и да фрла на страна : P
По неколку во Унгарија, Германија и Шпанија, само не памтам да беа лути..

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пред недела дена бев на аеродром и неможев да најдам каде се бургер кинг па ги прашав тие доле у кафичот ( ко демек кафич се и свашта има у него ) и ми рекоа бургер кинг се горе на спрат ама ако сакаш да јадеш треба да си патник за да се качиш горе ако испраќаш/чекаш некого неможе..

шо ке ми е таков бургер кинг? за цената да не праиме муабет. обична вода 0.33 литра е 90 денара - јадењето 3 пати поскапо ке биде од прилика

Член од
17 август 2011
Мислења
10.430
Поени од реакции
18.602
па ти кажаа тој е за патниците што поминуваат тука нема да се замараат они вили да бараат..Зашто е на аеродром затоа е поскапо.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
пред недела дена бев на аеродром и неможев да најдам каде се бургер кинг па ги прашав тие доле у кафичот ( ко демек кафич се и свашта има у него ) и ми рекоа бургер кинг се горе на спрат ама ако сакаш да јадеш треба да си патник за да се качиш горе ако испраќаш/чекаш некого неможе..

шо ке ми е таков бургер кинг? за цената да не праиме муабет. обична вода 0.33 литра е 90 денара - јадењето 3 пати поскапо ке биде од прилика
па ти кажаа тој е за патниците што поминуваат тука нема да се замараат они вили да бараат..Зашто е на аеродром затоа е поскапо.
Сакаме да бидеме Европска Држава, епа треба и "европска цена", ама уште платите да беа "европски" ќе беше супер...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289

Мислам дека сендвичов е помал него ли што мислиш.Ако си доста гладен без проблем ќе го изедеш.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
резултат на вакви сендвичи:
Со секојдневно јадење да,али еднаш годишно коа идеш само на екскурзии или други патувања во тие држави каде има Бургер Кинг па и не.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
резултат на вакви сендвичи:
Не, ова е резултат на физичка неактивност. Тренирам пливање цел живот и јадам од седмици , т.е. јадев од таму веќе не, сега Вили, Гирадико и што не кога ќе ми текне па едвај имам 50 кила сосе кревет.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Не, ова е резултат на физичка неактивност. Тренирам пливање цел живот и јадам од седмици , т.е. јадев од таму веќе не, сега Вили, Гирадико и што не кога ќе ми текне па едвај имам 50 кила сосе кревет.
Епа ако се втерва а не се тренира нормално дека ќе се здебелиш, но ако јадеш и ја трошиш енергијата тогаш е во ред но сепак треба да се внимава на внесот на витамините кој се неопходни.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа ако се втерва а не се тренира нормално дека ќе се здебелиш, но ако јадеш и ја трошиш енергијата тогаш е во ред но сепак треба да се внимава на внесот на витамините кој се неопходни.
Секако дека треба, ама сите што постиравте за хранава нездраво вакво такво да се јаде се дебелее човек отидовте до екстреми. Сигурно нема да го јаде некој ова 3 пати на ден.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.430
Поени од реакции
18.602
знам луѓе кој што се по 150 кила без да пипнат ни бургер кинг ни мц..све од манџи.За вас нездрава исхрана е еден сендвич а здраво е пола тенџере да изедеш..Се хранам нездраво цел живот сум сучка и без некоја преголема активност..има разлика у количината на тоа што го јадеш.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Мислам дека сендвичов е помал него ли што мислиш. Ако си доста гладен без проблем ќе го изедеш.
Не е тоа колку е голем туку колку е лут.

По неколку во Унгарија, Германија и Шпанија, само не памтам да беа лути..
Не знам, можеби секое место се снабдува со посебно чили ама тоа што го имам јадено во Виена во милениум беше екстремно луто, после две парчиња се откажав.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Демек новиот ресторан ќе им бил во новата НЛБ до Рамстор

Kajgana Shop

На врв Bottom