Бургер Kинг доаѓа во Македонија

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Демек новиот ресторан ќе им бил во новата НЛБ до Рамстор
Од кај ти е ова инфо? Јас чув на улица Македонија.

Тренирам пливање цел живот и јадам од седмици , т.е. јадев од таму веќе не, сега Вили, Гирадико и што не кога ќе ми текне па едвај имам 50 кила сосе кревет.
Генетика!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека има по некоја врска и тоа ама имам и дебели во фамилија колку троседи што товаат а едина активност им е од дома до кола и од кола до дома. Толку.
Башка не знам што запнале пола од тука јадете здрава храна, која здрава храна бе, да знаете со какви отрови ги прскаат зеленчуците и овошјата ќе сакате и опаковката од БК да ја изедете.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.659
Поени од реакции
22.407
Денес патував и јадев Вопер оброк како за споредба према Германија. Цената е релативно скапо, поскапо од Германија на пример. Е сега не знам дали секаде по аеродромите е поскапо, највероватно да но сепак цената е доста висока. Вкусот и скоро ист, не видов некоја разлика само што малку се штедеше на кромид. Ми падна исто така во очи дека се штеди на помфрит што го имам исто така видено во МекДоналдс во Скопје, но вкусот си беше ист.
Исто така ми беше малце чудно што вработените не зборуваа на Македонски. Меѓусебе зборуваа турски а со муштериите англиски и највероватно се Турци кој треба да обучат локални работници, така барем ми се виде и вкујна, може да се види до негде.
И да, точно е дека Бургер Кингот се наоѓа во Шенген зоната но не сум сигурен дали ресторанот е достапен само за тие што патуваат во Шенген зоната пошто малку луѓе имаше тоа време и еден лет само беше, значи сите патници тука беа.

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Денес патував и јадев Вопер оброк како за споредба према Германија. Цената е релативно скапо, поскапо од Германија на пример. Е сега не знам дали секаде по аеродромите е поскапо, највероватно да но сепак цената е доста висока. Вкусот и скоро ист, не видов некоја разлика само што малку се штедеше на кромид. Ми падна исто така во очи дека се штеди на помфрит што го имам исто така видено во МекДоналдс во Скопје, но вкусот си беше ист.
Исто така ми беше малце чудно што вработените не зборуваа на Македонски. Меѓусебе зборуваа турски а со муштериите англиски и највероватно се Турци кој треба да обучат локални работници, така барем ми се виде и вкујна, може да се види до негде.
И да, точно е дека Бургер Кингот се наоѓа во Шенген зоната но не сум сигурен дали ресторанот е достапен само за тие што патуваат во Шенген зоната пошто малку луѓе имаше тоа време и еден лет само беше, значи сите патници тука беа.
на аеродромите од прилика 30% е поскапо o_O

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
на аеродромите од прилика 30% е поскапо o_O
Во Виена на аеродром е 80-100% поскапо:pos:

Ама што да се прави кога нема друга опција ... иако во Виена на пример има еден куп ресторанчиња ...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Во Унгарија пред некое време имаа ептен поволна акција, за нешто помалку од 6 евра се добиваат два средни оброка, едниот Whopper, а другиот Double cheeseburger (Friends Pack), а за нешто повеќе има и Family Pack со два средни и еден мал оброк.
Кога ќе влегуваат кај нас треба да имаат во предвид да направат некоја ваква акција, за да им конкурираат на МекДоналдс.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.659
Поени од реакции
22.407
Во Унгарија пред некое време имаа ептен поволна акција, за нешто помалку од 6 евра се добиваат два средни оброка, едниот Whopper, а другиот Double cheeseburger (Friends Pack), а за нешто повеќе има и Family Pack со два средни и еден мал оброк.
Кога ќе влегуваат кај нас треба да имаат во предвид да направат некоја ваква акција, за да им конкурираат на МекДоналдс.
И во Германија, па скоро цело време има такви акции и во МекДоналдс и во Бургер Кинг. Еве како за споредба:

http://www.burgerking.de/aktionen/sparscheine

P

PewDiePie

Гостин
Ако не па нека го отворат тоа во Центар,нова година дојде ебате.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
До кај бидна работата со отварање ресторан во Скопје?

P

PewDiePie

Гостин
Точно еден месец после поседниот пост,ни трага ни глас од овие,ццц каква измама.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.429
Поени од реакции
18.598
Точно еден месец после поседниот пост,ни трага ни глас од овие,ццц каква измама.
Педеришта мамата..! бар нека не спомнуваа ич немаше да се нервирам и да ги чекам.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Навистина се изгубија, а баш имам мерак повторно да јадам од таму, на домашен терен.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
И колку пари беше тоа што го јадеше?

Kajgana Shop

На врв Bottom