Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ама Сити немаат висок напад, не ни треба нас висока одбрана. Тие се брзи, и тоа е тоа што ни треба, со Рафиња десно и со Боатенг централно. Во друг случај, на вБајтен ќе му ја кршат кичмата ко Рибери некни во неколку наврати што го поремети тој црнецот од Леверкузен.

Е тоа да имаш право.И јас сум за Рафиња.Боатенг е многу статичен за бек.Рафиња е питбул,ќе го изеде Силва у буквална смисла,и највише ми се свиѓа,што НЕ го проаѓаш!

Боатенг изјавил денес на прес дека ќе биде во стартниот состав,веројатно со Бадштубер.

Нивната одбрана е доста статична,несинхронизирана со средниот ред,и тука можеме да ги утепаме!

Прати ја контрава на Наполи.

Ама Баерн нема да оде на контри туку Баерн како и секогаш ќе ја контролира играта и Сити се тие кои ќе одат на контри.

Нивната одбрана е доста статична,несинхронизирана со средниот ред,и тука можеме да ги утепаме!

Прати ја контрава на Наполи.

Тоа е тоа. Ние во тој дел од теренот имаме маестрални играчи. И јас тука го гледам клучот до победата.
И ај конечно да го видиме Ноер со некоја парада.
--- надополнето: Sep 26, 2011 4:13 PM ---
Ама Баерн нема да оде на контри туку Баерн како и секогаш ќе ја контролира играта и Сити се тие кои ќе одат на контри.

Тоа да, ама зошто не би отишле на контра кога би им се пружила некоја. Ние не викаме дека ќе се браниме и ќе чекаме простор за контра.

неизвесен е настапот на Бадштубер, а Боатенг ке игра сигурно

Прв пат после прилично доста години,да буквално немам страв од било кој противник од ЛШ!

3.bild.jpg

http://www.bild.de/sport/fussball/b...-fast-so-gut-wie-barcelona-20154832.bild.html

Е тапа сте невидена ако не се соберете вечер :D

Рибери малку летнал во облаци, ај полека, чекор по чекор. Да не ги потцени ептен овие вечер а сам да се прецени...

Е тапа сте невидена ако не се соберете вечер :D

Рибери малку летнал во облаци, ај полека, чекор по чекор. Да не ги потцени ептен овие вечер а сам да се прецени...

Ами шо да правиме ко министерот за собиранки си ги спакува куферите и замина Немачка.:D
Не, сериозно, мора да се собериме вечер. 100 години немам видено некој од екипава.

Ами шо да правиме ко министерот за собиранки си ги спакува куферите и замина Немачка.:D
Не, сериозно, мора да се собериме вечер. 100 години немам видено некој од екипава.

:cool:МзС:cool: е на работна посета до декември.

Пеер ако ме чекате мене февруари ќе не фати со паузава во германско, Даре ко претседател е задолжен за вакви работи во мое отсуство :P

:cool:МзС:cool: е на работна посета до декември.

Пеер ако ме чекате мене февруари ќе не фати со паузава во германско, Даре ко претседател е задолжен за вакви работи во мое отсуство :P

Не е проблем за организација, дечките се собираат, само јас немам појдено одамна, мал милион обврски.
пс Можиш да ми ја донесиш оваа на враќање? :D:D
291602_460s.jpg

Не е проблем за организација, дечките се собираат, само јас немам појдено одамна, мал милион обврски.
пс Можиш да ми ја донесиш оваа на враќање? :D:D
291602_460s.jpg

Има 2-едно-варијанта:

1959826034-bedienung-wiesn.9.jpg

--- надополнето: Sep 27, 2011 11:04 AM ---
ке победувата вечер? :D

Кажи колку разлика ти треба да договориме? :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom