Најчист град во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата blaster1
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:вака слатко одамна се немам насмеано
Зошто ма на шегаџија ли ти личам? :LOL:
Инаку мора да биде последно твое нели пошто си женско... Туку да бидеме искрени далеку од задоволителна еколошка култура има во Македонија, ама некој да тврди дека сегде е катастрофа во тој поглед очигледно е со злобни намери.
Инаку сигурен сум ете дека и ти многу пати си фрлала ѓубре на улица со изговор дека сите тоа го прават.:tapp: Знам бидејќи за такви работи особено се вадам од такт и ги приметувам кај луѓето, значи слободно можеш да ме сметаш за болен екологист и експерт по прашањево.

Зошто ма на шегаџија ли ти личам? :LOL:
Инаку мора да биде последно твое нели пошто си женско... Туку да бидеме искрени далеку од задоволителна еколошка култура има во Македонија, ама некој да тврди дека сегде е катастрофа во тој поглед очигледно е со злобни намери.
Инаку сигурен сум ете дека и ти многу пати си фрлала ѓубре на улица со изговор дека сите тоа го прават.:tapp: Знам бидејќи за такви работи особено се вадам од такт и ги приметувам кај луѓето, значи слободно можеш да ме сметаш за болен екологист и експерт по прашањево.
Ти случајно да не си педер затоа што гледам дека имаш нешто против женскиов род

Ти случајно да не си педер затоа што гледам дека имаш нешто против женскиов род
Хехе да педер сум да не имаш нешто против? Слушам вие женските многу сакате да се дружите со педери па ако си осамена јави се слободно... број по ПП. :P
Инаку чекај сега кога ќе ти се стават активистите за правата на LBGT популацијата е тек тогаш ќе зажалиш што ме вреѓаш за мојата полова определба. :pos:

Хехе да педер сум да не имаш нешто против? Слушам вие женските многу сакате да се дружите со педери па ако си осамена јави се слободно... број по ПП. :P
Инаку чекај сега кога ќе ти се стават активистите за правата на LBGT популацијата е тек тогаш ќе зажалиш што ме вреѓаш за мојата полова определба. :pos:
Не сакам да се дружам со педери, ми се гади од нив

Najcist grad e Strumica inace ne sum od tamo ama spored mene najcist e em ziveat i mn ziteli i pak e cist Bravo za strumicani

Иако сум млад , памтам тоа реките чисти , зеленилото.

Потоа дојде време на најлони и пласични шишиња , триста чуда евтини сокови , чоколади и грицки ... во реките пливаше се и сешто , депонии на сите страни , улиците со најлонски паковања кои губеа боја но никој не ги собираше.

Сега ми се чини се враќа чистотата на реките , нема пластика како што беше , а и улиците ги чистат малку повише.

За најчисто место не знам , но најнечисто е на Бит Пазар , особено по тротоарите , еден камион ѓубре се собира , расфрлани кутии и други отпадоци од продавачите на улица, кој видел знае како изгледа тоа.

Нај чи.. ках... ках... чист град во... ках... ках... Маке... ках... донија... ках... ках... е Те... ках... ках... то... ках...во... ках... ках... Тето...ках... во!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom