Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако гледаш така никаде не постој најчист град.Јас незнам што сметаш ти за под поимот најчист град. Значи темата е, од сите градови, кој е најсреден и најчист. Не дали посто иили не постои. Ако е за така никаде не постои чист градВо Македонија не постои град што би можел да се нарече дека е најчист
Ех ете ти ја пак овцичката... ај мори кажи ти во колку градови си била па да сереш вака без аргументирано? Знаеш дека тоа се нарекува клевета нели?Во Македонија не постои град што би можел да се нарече дека е најчист
Низ многу градови и затоа имам право да серам за оваЕх ете ти ја пак овцичката... ај мори кажи ти во колку градови си била па да сереш вака без аргументирано? Знаеш дека тоа се нарекува клевета нели?
Ова е во најмала рака сомнително и секое твое мислење е крајно пристрасно, несомнено определено од некој личен интерес. Ваква не објективност не сум видел ни од некој Албанец или Србин... ти мора да си или некој платеник или тешко исфрустрирана личност... или па си во PMS.Низ многу градови и затоа имам право да серам за ова
Знаеш што сум? Сериски убиец дај не ме замарај ако не ти се свиѓаат моите ставови не ги читај, просто игнорирај гиОва е во најмала рака сомнително и секое твое мислење е крајно пристрасно, несомнено определено од некој личен интерес. Ваква не објективност не сум видел ни од некој Албанец или Србин... ти мора да си или некој платеник или тешко исфрустрирана личност... или па си во PMS.
Ех е како да ги игнорирам кога се кажуваат невистини... ти гарант си му некоја роднина на сранко или едно окиот штом со ваква љубов зборуваш за сопствената земја.Знаеш што сум? Сериски убиец дај не ме замарај ако не ти се свиѓаат моите ставови не ги читај, просто игнорирај ги
Ех е како да ги игнорирам кога се кажуваат невистини... ти гарант си му некоја роднина на сранко или едно окиот штом со ваква љубов зборуваш за сопствената земја.
Инаку имам еден совет за тебе... сум слушнал дека во ислмските земји бараат вакви слободоумни жени ептен на цена биле, да успееш таму да се омажиш би ти било одлично.