Скоп­је смрди

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Ко шо глеам сликва е у Ѓорче, кај мене супер си се контејнерите, воопшто не смрди и секоја вечер ги чистат. Тоа незначи дека цело Скопје смрди :\.... Онаму кајшо се вест редакцијата не им смрди (Qbe)...

Не само што смрди, туку и цел е раскопан.
Немаш кај да седнеш на раат а да не чуеш звук од багерите.

Страшна работа стварно... како не се засрамат .... А ЈАКО ЌЕ ТИ БИДЕ кога ќе шеташ по поплочен тротоар и возиш по асвалтирана улица без дупки?????!

Да смрдеше само Скопје добро ќе беше, туку смрди низ цела Македонија!
Ти ако имаш две чисти јас си го сечам и Али ќе се викам од утре. :tapp:

Немам и мислам дека си оф топик
И ти си пошто за Скопје се прави муабет тука а ти отвори тема на која што се коментирало пред 10 дена последен пат само за да ја вреѓаш мојата држава... претпоставувам дека не си ни Македонец, па би ги замолил администраторите да ги избришат нашите мислења вклучувајки го и првото твое.

И ти си пошто за Скопје се прави муабет тука а ти отвори тема на која што се коментирало пред 10 дена последен пат само за да ја вреѓаш мојата држава... претпоставувам дека не си ни Македонец, па би ги замолил администраторите да ги избришат нашите мислења вклучувајки го и првото твое.
Јас сум човек

Јас сум Македонка но не се гордеам со тоа
plane-tickets-to-spain.jpg

Ајде на,гратис у еден правец,само молим те не замарај на сите теми,сите знаеме дека има милион проблеми,не ни требаш ти да не потсеќаш.

Јас сум Македонка но не се гордеам со тоа
Е супер, пошто си женско претпоставувам дека ти смрди зашто не ти е купена ташната што е последна мода во светов па би те замолил на вакви озбилни теми да не коментираш кои се отворени за да се подобри нешто а не да се разрешуваат комплекси на глупави тинејџерки кои ги изнервирал дечкото.

Е супер, пошто си женско претпоставувам дека ти смрди зашто не ти е купена ташната што е последна мода во светов па би те замолил на вакви озбилни теми да не коментираш кои се отворени за да се подобри нешто а не да се разрешуваат комплекси на глупави тинејџерки кои ги изнервирал дечкото.
Како прво не пратам мода, не сум тинејџерка и немам дечко за да ме нервира и немој да ми кажуваш јас на кои теми да коментирам

Како прво не пратам мода, не сум тинејџерка и немам дечко за да ме нервира и немој да ми кажуваш јас на кои теми да коментирам

Знам што ти е .. несреќна си у љубовта и ти како мене, па испукуваш нервоза по форуми :P Ај ќе си фатиш дечко не се секирај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom