T
Tetro
Гостин
Аа, не. Има голема разлика по ова прашање помеѓу Штип и Скопје.П и Штип е таков , донекаде ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аа, не. Има голема разлика по ова прашање помеѓу Штип и Скопје.П и Штип е таков , донекаде ...![]()
Во јакимово кај го фрлате ѓубретоживеам на село, па почисто ми е![]()
?Во јакимово кај го фрлате ѓубрето?

Не само што смрди, туку и цел е раскопан.
Немаш кај да седнеш на раат а да не чуеш звук од багерите.
Ти ако имаш две чисти јас си го сечам и Али ќе се викам од утре.Да смрдеше само Скопје добро ќе беше, туку смрди низ цела Македонија!

Немам и мислам дека си оф топикТи ако имаш две чисти јас си го сечам и Али ќе се викам од утре.![]()
И ти си пошто за Скопје се прави муабет тука а ти отвори тема на која што се коментирало пред 10 дена последен пат само за да ја вреѓаш мојата држава... претпоставувам дека не си ни Македонец, па би ги замолил администраторите да ги избришат нашите мислења вклучувајки го и првото твое.Немам и мислам дека си оф топик
Јас сум човекИ ти си пошто за Скопје се прави муабет тука а ти отвори тема на која што се коментирало пред 10 дена последен пат само за да ја вреѓаш мојата држава... претпоставувам дека не си ни Македонец, па би ги замолил администраторите да ги избришат нашите мислења вклучувајки го и првото твое.
Јас сум Македонка но не се гордеам со тоа
Е супер, пошто си женско претпоставувам дека ти смрди зашто не ти е купена ташната што е последна мода во светов па би те замолил на вакви озбилни теми да не коментираш кои се отворени за да се подобри нешто а не да се разрешуваат комплекси на глупави тинејџерки кои ги изнервирал дечкото.Јас сум Македонка но не се гордеам со тоа
Како прво не пратам мода, не сум тинејџерка и немам дечко за да ме нервира и немој да ми кажуваш јас на кои теми да коментирамЕ супер, пошто си женско претпоставувам дека ти смрди зашто не ти е купена ташната што е последна мода во светов па би те замолил на вакви озбилни теми да не коментираш кои се отворени за да се подобри нешто а не да се разрешуваат комплекси на глупави тинејџерки кои ги изнервирал дечкото.
Како прво не пратам мода, не сум тинејџерка и немам дечко за да ме нервира и немој да ми кажуваш јас на кои теми да коментирам
Ај ќе си фатиш дечко не се секирај