Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Епа ај тогаш.Дали сте за задутре на пример да играме фудбал,да изнајмиме балон.По 100 денари отрпилика ќе ни дојде на еден човек.Мање више 10-20 денари повеќе.

Еве ај да почнеме да се запишуваме за евентуална утакмица меѓу недела:

1.Вори

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Епа ај тогаш.Дали сте за задутре на пример да играме фудбал,да изнајмиме балон.По 100 денари отрпилика ќе ни дојде на еден човек.Мање више 10-20 денари повеќе.

1.Вори
2.Kaiser

Да не ги збуниме другите САБОТА секако играме!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580

1.Вори
Пак ќе искочи дека идам контра ама задутре би значело дека имаш до утре вечер да собереш луѓе и да се резервира балон/игралиште (имај у предвид дека термин да најдеш е тешко).

Ја сум за иначе рачунајте ме, ако се собереме доаѓам

В

Вори

Гостин
Епа ќе видиме вечерва и утре дали ќе се собереме,ако не тогаш баталите.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Листа за САБОТА, време треба да дефинираме, испадна имаме 2 топки од мене и Mac)) :D. Терен на медицинско освен ако не се договориме за некој друг.

1. -Ханибал-
2.. Kaiser
3. Gade
4. Blue Army
5. Cthulhu^[/quote]
6. Mac))

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да да сериозно до четврток да се пријави кој мисли, ако не ќе си најдеме додатни луѓе. А друже за топката твоја мислам ти специјално ја купи за кгн, ќе ти даеме пари не е проблем. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
1. -Ханибал-
2.. Kaiser
3. Gade
4. Blue Army
5. Cthulhu^
6. Mac))
7. Топче

Ацид ај доаѓај и ти не се забавај :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки ајде и времето за утакмицата во САБОТА да го договориме.

Кога ви одговара на повеќето од вас?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Зависи кај ќе играме, ако е ЈБТ ќе мора преку ден бидејќи се стемнува накај 6 и пол веќе како што глеам...

А ако играме некаде под рефлектори, тогаш кому иде :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас не знам добар терен под рефлектори а да можеме да резервираме термин и да ни е бесплатно. Ако некој знае нека каже.

Прошлиот пат игравме на медицинско дека ЈБТ беше зафатено.

До петок најкасно би требало и терминот да го знаеме за да можеме сите да си ја планираме саботата :).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас ви викам, скоро на секои 2-3 дена играме во Ново Лисиче (одма кај детската улица), таму човече имаш 3 терени под рефлектори, ќе се најде еден слободен сигурно. Ако (а е скоро невозможно) сите три се зафатени, имаш во близина терени кај Бисер, Три Бисери и слично, исто под рефлектори. Значи се на се некои 6 терени во 4 километри радиус има тука. :)

Али да отидеме во пристојно време, накај 7-8 саат, бидејќи ипак е сабота (јесда сабота вечер :P). И мене не ми е блиску Ново Лисиче (живеам во Тафталиџе), али најдобри опции нуди за игралишта.

П.с. Ако некој е од тафталиџе/карпош/центар итн и му треба превоз, нека пише, иам засеа 3 слободни места у кола (ако сме слаби <100 кг, иам и четири места! :)).

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
И мене не ми е Ново Лисиче блиску (од ист правец идам ко Mac))) така да евентуално ако сме повеќе (колата на Мац да не збира :D) можам и јас да соберам уште тројца.

Мене секој термин во сабота ми е ок освен на 30 степени во 3 саат да ме утепа сонце :).

Така да луѓе изјаснете се, ви се игра под рефлектори ко Мац што предложи или доста порано денски?

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
^^ Чим живеете у Тафталиџе ајде у Влае да играме.
Ајде утре од 7 и пол у Влае, до кај 8 да се собереме, ќе почнеме и ќе играме саат време. Место би требало да има. Барем мислам со тоа дека нема да има проблеми :). Кој е заентересиран нека пише. Патем за тие што незнаат тоа е отворено игралиште и има рефлектори. :)
И ако бидеме помалку ќе најдеме уште една екипа, не е голем проблем тоа :)
1. Тетекс фан ^

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
темава е калакурник :D

Мац незнам у ново лисиче колку би биле слободни тие терени у сабота... тие у аеродром скоро никогаш не се слободни у сабота и недела, за у ново лисиче незнам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom