Paypal конечно и во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ех толку посакуваниот Paypal пак не дојде кај нас, „словенскиот“ пејпол ми е блокнат. Остануваме верни на Moneybookers засеа.

А погоре што прочитав демек порано функционирал Paypal во Македонија, кога било тоа, зашто ја незнам?

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Ех толку посакуваниот Paypal пак не дојде кај нас, „словенскиот“ пејпол ми е блокнат. Остануваме верни на Moneybookers засеа.

А погоре што прочитав демек порано функционирал Paypal во Македонија, кога било тоа, зашто ја незнам?
Земи од друга банка виза дебитна и пак фурај Словенски.:)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Ти пишав погоре ама додадов текст. Зимаш Виза електрон од тутунска, а се регистрираш на пејпал како да си од Словенија. Ова работи подолго време. 3-4 години.
abe ti lud se pravis, A, nema vise taa finta so slovenski i so kartica od tutunska, od Mart godinava go ukinaa toa.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.049
Поени од реакции
12.592
^

Ти велиш дека е укинато уште од март годинава, а мкд владе во постовите #180 и #182 од оваа тема на форумов вели дека купувал пред 3 дена со словенски PayPal, само што не спомна дали го направил тоа со Visa Electron дебитна картичка од НЛБ Тутунска Банка или преку некој друг метод.

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Еднаш кога ке ја врзете картицата, нема никаков проблем. И тие што порано ја имаа врзано, кога добија нови картици од НЛБ само требаше да го сменат датумот на истекување во ПејПал бидејќи бројот на картицата е ист. Работи супер

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.242
Поени од реакции
23.809
да да од тутнска ми е картичката виза електрон и пишан на словенија( мислев се подразбира дека е од таму)

Член од
24 април 2008
Мислења
11.049
Поени од реакции
12.592
^

Секако дека се подразбира, ама за кого како.

Некои може да помислат дека имаш словенско државјанство и дека користиш картичка од НЛБ Банка од Словенија, а не од НЛБ Тутунска Банка од Македонија.

Велам за кого како, бидејќи секакви ги има на форумов. :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.242
Поени од реакции
23.809
чисто македонче со македонски пасош и македонска сметка во тутнска банка. ја имав сметката за пејпал извадено кога се вадеше со тоа финтата за словенија, и сеуште си ја работам без никакви проблеми. појасно од ова амин

A

Alexander Nevsky

Гостин
Јас па никако неможам да ја врзам висата од тутунска со пајпалот,иако се имам регистрирано со словенски профил.Некој да не знае чаре да не треба нова Виса да вадам? Висава ми е извадена во мај месецов,ми вика пај пал дека мојата земја не е на листата на земји кои користат Пај Пал...

Член од
23 септември 2011
Мислења
42
Поени од реакции
0
А која е најсигурна страна за пазарење на итернет Амазон Ebay или некоја друга ??И дали купувате од интернет ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom