Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
Ама тебе треба да ти се нацрта очигледно. КРСТ - Христијански симбол нешто свето. Војводите се христијани, и сега јасно ти е?
Da ne e +, mozebi site ste studenti od matematika ... ne mi odgovori vise zos ne si u pozicija da mi RAZJASNIS ama bas nisto !

Prasanjeto e do vojvodite, dali MPC gi sponzorira ili so e rabota ? Ili pak se tolku originalni so izlegle od ultras kulturata i izmislile nova navivacka kultura/stil - miks na vera i futboll + patriotski zacin ?!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.709
Da ne e +, mozebi site ste studenti od matematika ... ne mi odgovori vise zos ne si u pozicija da mi RAZJASNIS ama bas nisto !

Prasanjeto e do vojvodite, dali MPC gi sponzorira ili so e rabota ? Ili pak se tolku originalni so izlegle od ultras kulturata i izmislile nova navivacka kultura/stil - miks na vera i futboll + patriotski zacin ?!
А извини молим те, што има тебе некој да ти објаснува ?
Колку глупости у постов си истрескал и сам не си толку тежок.

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
А извини молим те, што има тебе некој да ти објаснува ?
Колку глупости у постов си истрескал и сам не си толку тежок.
Pa ocigledno nema da mi objasnuva nekoj koj ima ideoloska-navivacka zabluda ili nekoj sto ne razbira sarkazam ...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.041

:pos::pos::pos:
Дефинитивно најголемата глупост што сум ја прочитал на форумов во овие скоро 4 години!!!!!!!
Сите македонски групи имаме крстови на своите обележја па и на нашите логоа ама изгледа тешко е да сватиш. Исто како вие што имате орли, ртака и ние имаме крстови. Каков глуп муиабет водам не ми се верува:tapp:

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
:pos::pos::pos:
Дефинитивно најголемата глупост што сум ја прочитал на форумов во овие скоро 4 години!!!!!!!
Сите македонски групи имаме крстови на своите обележја па и на нашите логоа ама изгледа тешко е да сватиш. Исто како вие што имате орли, ртака и ние имаме крстови. Каков глуп муиабет водам не ми се верува:tapp:
Eve i za tebe definicija na sarkazam: Cesto ironicna zabeleska so cel da se zaebava fenomenot ili fizicnoto lice :D, sakas li i definicija od ironija ??

Ocigledno deka na mnogumina ne im e jasno zosto e "Fuzz"-ot za krstite = Vojvodi definitivno preteraa so KRSTOT.
Zatoa sakame objasnuvanje dali se navivacka grupa ili pak se avangarden anti-illuminati pravoslaven kult (Saber - Identify Sarcasm) :ROFLMAO:

Jasno e deka site makedonski grupi imate krstovi vo svoi obelezhja, ama ne vi se site maicki, salovi i transparenti so KRSTI. I grcive se uste po hardcor pravoslavni vernici od vas ama nikogas ne mi fatilo oci od nivni rekvicii so KRSTOVI (znaci celata garderoba od maici do transparenti ne samo 1-2)

I zosto ne kriticiram na primer komiti so se odnesuva do ova prasanje ? oti vie nemate ideoloska zabluda, imate ime Komiti- logo komitsko i ste desnicari, so e okej fenomen za edna navivacka grupa ...
ama ovia bozji deca so promoviraat nasilstvo i omraza (online samo) *Saber pak ima sarcasm* vo mesto da promoviraat mir i dobrina, tuka nesto ne e vo red !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Океј интересно беше малце хумор на темава, ај сега културно ве замолувам назад на темата :D

A

Ali Pasha

Гостин
Добар ви е штосот... кога не ви се допаѓа нешто, или немате одговор, префлрувајте се во модот, икони, смеење, заебанција (бтв имаше една икона со поп што се крсти, тоа дефинитивно ви се сложува во вашите постови)
п.с. Ај да влезам во шема и јас, Војводи не пишуваат оти сите се во црква, недела е :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Правете разлика помеѓу орелот и крстот.
Орелот кај нас е национален симбол и треба да се спореди со сонцето кај вас,а не крстот.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
А, кој сте вие да кажувате што треба да има на маиците, а што не? Темава иде кон клуч чисто да ве предупредам како и темата Шкендија и Вардар по се изгледа ќе треба да се затвараат...

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Муслимани почнале да водат дискусија за тоа кај треба и кај нетреба да се стави крст..:tapp:,продолжува циркузијадата на форумов(y)
Инаку.. http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:346437-Makedonci-razgrabili-Cair
Се надевам барем дека ќе има некоја фан зона у Ниш,за нас "паметните" што чекаа у последен момент да купа карте.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom