Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
исти к*р важно дека се купени..
a sto k*r znaes ti? se mesate samo da pokazete nesto, ve molim za vie sto nemate vrska so temata, odjebite
inaku, bas bi sakal da znam kako si otide deckoto polugol do doma, vo ajducko mislam deka zivee, da bidam fer, nikoj ne go tepase, sam si ja soblece maicata i ni ja dade, go pustivme, sto e fer e fer :icon_mrgr:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Ние не прашуваме што ви е тоа белото на глава, па немојте ни вие. Мислам јасно е што значи крстот за нас, така ? Епа не дудлајте веќе, ако ве интересира повеќе повелете во подфорум Религија.

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
Ние не прашуваме што ви е тоа белото на глава, па немојте ни вие. Мислам јасно е што значи крстот за нас, така ? Епа не дудлајте веќе, ако ве интересира повеќе повелете во подфорум Религија.
Celo vreme brisis moi postovi WTF ?!? ne se prai tolku pameten ....
ne ne interesira za religija, kontra samo sakame da znaeme dali se navivacka grupa ili pravoslaven kult ... zos nie nemamo toa Beloto na glava vo sekoja maica ili transparent taka da ne napraj takvi komparacii.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Celo vreme brisis moi postovi WTF ?!? ne se prai tolku pameten ....
ne ne interesira za religija, kontra samo sakame da znaeme dali se navivacka grupa ili pravoslaven kult ... zos nie nemamo toa Beloto na glava vo sekoja maica ili transparent taka da ne napraj takvi komparacii.
Треба да си многу глуп за да прашаш што е тоа. Вие со двоглавиот орел што прајте на секоја мајца и шал, знаме итн? Ако сте албанци вратете си се таму, а не тука на нас да ни кажувате што да носиме на мајци и што сме. И да секој пост со навреда и оф топик ќе ти биде избришан. Продолжете со нормална дискусија.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
a kade bese mojot of topik sto si izbrisal?
Ако нешто не ти е јасно повели по пп ќе се разбереме. Крстот мислам знаете што значи нема по треба да дискутираме овдека за тоа по 100 пат повторувам.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Ако нешто не ти е јасно повели по пп ќе се разбереме. Крстот мислам знаете што значи нема по треба да дискутираме овдека за тоа по 100 пат повторувам.
dobro aj, kako sakas ti, iako pak mi licat na organizacija za spasuvanje na isus hristos za naredniot pat koga ke voskresne

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
Треба да си многу глуп за да прашаш што е тоа. Вие со двоглавиот орел што прајте на секоја мајца и шал, знаме итн? Ако сте албанци вратете си се таму, а не тука на нас да ни кажувате што да носиме на мајци и што сме. И да секој пост со навреда и оф топик ќе ти биде избришан. Продолжете со нормална дискусија.
Ova ti e navreda i offtopic a ne mojot post so bese komentar vo vrska so NAVIVACKA GRUPA (temata).
Ne e tvoja vina so kajgana stava deca moderatori...

A on topic, oti uste prais glupi komparacii, i ballistite se 100% muslimani no nigde ne mozes da vidis po transparenti ili maici so natpisi Allahu ekber ili slicno..
So se odnesuva do orelot, toa e logoto na Ballistite i ima historiski znacenje, istoto go upotrebuval i Xhemë Hasa.

p.s nasite komentari bea vo vrska so vojvodi, ne znam ti so treba da bides niven advokat, koga ima mnogu nivni useri ovde u forumot.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Ova ti e navreda i offtopic a ne mojot post so bese komentar vo vrska so NAVIVACKA GRUPA (temata).
Ne e tvoja vina so kajgana stava deca moderatori...

A on topic, oti uste prais glupi komparacii, i ballistite se 100% muslimani no nigde ne mozes da vidis po transparenti ili maici so natpisi Allahu ekber ili slicno..
So se odnesuva do orelot, toa e logoto na Ballistite i ima historiski znacenje, istoto go upotrebuval i Xhemë Hasa.

p.s nasite komentari bea vo vrska so vojvodi, ne znam ti so treba da bides niven advokat, koga ima mnogu nivni useri ovde u forumot.
Ама тебе треба да ти се нацрта очигледно. КРСТ - Христијански симбол нешто свето. Војводите се христијани, и сега јасно ти е?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom