Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Mnogu dobro igravme !

Bez greski vo odbrana go kontrolirame natprevarot i ako imame 1 igrac po malce !

zal mie za meti zs nema da nastapuva so vardar no ke cekame od FFM kolku utakmici nema da igra ! da se nadevame deka nema da igra samo protiv Bregalnica za kup !

Buba Kurtishi ne se normalni !
--- надополнето: Sep 25, 2011 1:52 PM ---
Верувај не се гледаме, ќе си гледате од ТВ тешко и таму.
zs se plasis od nasheto gostuvanje ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Mnogu dobro igravme !

Bez greski vo odbrana go kontrolirame natprevarot i ako imame 1 igrac po malce !

zal mie za meti zs nema da nastapuva so vardar no ke cekame od FFM kolku utakmici nema da igra ! da se nadevame deka nema da igra samo protiv Bregalnica za kup !

Buba Kurtishi ne se normalni !
--- надополнето: Sep 25, 2011 1:52 PM ---

zs se plasis od nasheto gostuvanje ?
Не се плашам само најнормално ви кажувам дека нема да се видиме, по 100 пат повторувам на сите средби го имате јадено, па ти напрај сума сумарум и види кој се плаши.

пс. Нема да се видиме поради лажните ваши ветувања од управата. Каде што долго време не сме пуштени на вашиот стадион.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.576
HT Shkendija - Bregalnica 1-0

31min Oliver Peev :D
Јак за со Брегалница:pos:
Верувај одлично го знам Пеев.
Пеев, Мустафи и Емини верувај дека не е тројка која би можела да не изненади (y)
Али ај да не нагаѓаме уште од сега. Ќе збориме после утакмица :)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Не се плашам само најнормално ви кажувам дека нема да се видиме, по 100 пат повторувам на сите средби го имате јадено, па ти напрај сума сумарум и види кој се плаши.

пс. Нема да се видиме поради лажните ваши ветувања од управата. Каде што долго време не сме пуштени на вашиот стадион.
kako da ve pushtat vo stadion ?
Normalen ti si sto zboris ??
znaes kade ides be drugar ?? allooo Tetovooo ALLOO !!
i armijata da doaga nema da mozat da ve branat vo Tetovo !
Lani istoto go napraele i so vojvodi ! Policia nemozese da gi obezbedi i za toa ostanale doma za 3-to gradsko derbi !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
kako da ve pushtat vo stadion ?
Normalen ti si sto zboris ??
znaes kade ides be drugar ?? allooo Tetovooo ALLOO !!
i armijata da doaga nema da mozat da ve branat vo Tetovo !
Lani istoto go napraele i so vojvodi ! Policia nemozese da gi obezbedi i za toa ostanale doma za 3-to gradsko derbi !
ALLLOOOO epa i vas nema da ve pushtame, ajde chaooo

B

Beck's

Гостин
mesto ko moderator da gi smiris strastite ti pocnuvas so istoto. sea delata neka zboruvat a ne praznite muabeti, ke te molam vakvite muabeti da gi cuvas za u mak fudbalsko prvenstvo ako stvarno ti e kejf da gi praes, ili da prestanes ti i mojite drugari ;)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
mesto ko moderator da gi smiris strastite ti pocnuvas so istoto. sea delata neka zboruvat a ne praznite muabeti, ke te molam vakvite muabeti da gi cuvas za u mak fudbalsko prvenstvo ako stvarno ti e kejf da gi praes, ili da prestanes ti i mojite drugari ;)
Искрено целта не ми е да провоцирам, ама јас убаво кажав некој тука ми изиграва шериф и се заканува капираш што е тоа ? Јас најубаво ви кажав кој е ставот на нашата управа, тој армија не не бранела...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Искрено целта не ми е да провоцирам, ама јас убаво кажав некој тука ми изиграва шериф и се заканува капираш што е тоа ? Јас најубаво ви кажав кој е ставот на нашата управа, тој армија не не бранела...
mislis deka nashata uprava ke rizikuva da ve primi vo stadion ? i posle da doagat do 100 incidenti i da jademo kazni kako sekogas !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom