- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
Пеев јакиот играч![]()
Ke zborime posle utakmicava se gledame u sabota do togas cao

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеев јакиот играч![]()
Верувај не се гледаме, ќе си гледате од ТВ тешко и таму.Ke zborime posle utakmicava se gledame u sabota do togas cao![]()
Верувај не се гледаме, ќе си гледате од ТВ тешко и таму.
zs se plasis od nasheto gostuvanje ?Верувај не се гледаме, ќе си гледате од ТВ тешко и таму.
Пеев јакиот играч![]()
Не се плашам само најнормално ви кажувам дека нема да се видиме, по 100 пат повторувам на сите средби го имате јадено, па ти напрај сума сумарум и види кој се плаши.Mnogu dobro igravme !
Bez greski vo odbrana go kontrolirame natprevarot i ako imame 1 igrac po malce !
zal mie za meti zs nema da nastapuva so vardar no ke cekame od FFM kolku utakmici nema da igra ! da se nadevame deka nema da igra samo protiv Bregalnica za kup !
Buba Kurtishi ne se normalni !
--- надополнето: Sep 25, 2011 1:52 PM ---
zs se plasis od nasheto gostuvanje ?
Јак за со БрегалницаHT Shkendija - Bregalnica 1-0
31min Oliver Peev![]()
Не се плашам само најнормално ви кажувам дека нема да се видиме, по 100 пат повторувам на сите средби го имате јадено, па ти напрај сума сумарум и види кој се плаши.
пс. Нема да се видиме поради лажните ваши ветувања од управата. Каде што долго време не сме пуштени на вашиот стадион.
ALLLOOOO epa i vas nema da ve pushtame, ajde chaoookako da ve pushtat vo stadion ?
Normalen ti si sto zboris ??
znaes kade ides be drugar ?? allooo Tetovooo ALLOO !!
i armijata da doaga nema da mozat da ve branat vo Tetovo !
Lani istoto go napraele i so vojvodi ! Policia nemozese da gi obezbedi i za toa ostanale doma za 3-to gradsko derbi !
da e do tebe i lani nema da dojdovmeALLLOOOO epa i vas nema da ve pushtame, ajde chaooo
Искрено целта не ми е да провоцирам, ама јас убаво кажав некој тука ми изиграва шериф и се заканува капираш што е тоа ? Јас најубаво ви кажав кој е ставот на нашата управа, тој армија не не бранела...mesto ko moderator da gi smiris strastite ti pocnuvas so istoto. sea delata neka zboruvat a ne praznite muabeti, ke te molam vakvite muabeti da gi cuvas za u mak fudbalsko prvenstvo ako stvarno ti e kejf da gi praes, ili da prestanes ti i mojite drugari![]()
mislis deka nashata uprava ke rizikuva da ve primi vo stadion ? i posle da doagat do 100 incidenti i da jademo kazni kako sekogas !Искрено целта не ми е да провоцирам, ама јас убаво кажав некој тука ми изиграва шериф и се заканува капираш што е тоа ? Јас најубаво ви кажав кој е ставот на нашата управа, тој армија не не бранела...
Епа се е кажано бе момче, како очекуваш да дојдеме во Тетово ?mislis deka nashata uprava ke rizikuva da ve primi vo stadion ? i posle da doagat do 100 incidenti i da jademo kazni kako sekogas !
toa e toaЕпа се е кажано бе момче, како очекуваш да дојдеме во Тетово ?