- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
Ke zborime posle utakmicava se gledame u sabota do togas caoПеев јакиот играч
Ke zborime posle utakmicava se gledame u sabota do togas caoПеев јакиот играч
Верувај не се гледаме, ќе си гледате од ТВ тешко и таму.Ke zborime posle utakmicava se gledame u sabota do togas cao
Se geldame u sabota Cao do togas !Верувај не се гледаме, ќе си гледате од ТВ тешко и таму.
zs se plasis od nasheto gostuvanje ?Верувај не се гледаме, ќе си гледате од ТВ тешко и таму.
HT Shkendija - Bregalnica 1-0Пеев јакиот играч
Не се плашам само најнормално ви кажувам дека нема да се видиме, по 100 пат повторувам на сите средби го имате јадено, па ти напрај сума сумарум и види кој се плаши.Mnogu dobro igravme !
Bez greski vo odbrana go kontrolirame natprevarot i ako imame 1 igrac po malce !
zal mie za meti zs nema da nastapuva so vardar no ke cekame od FFM kolku utakmici nema da igra ! da se nadevame deka nema da igra samo protiv Bregalnica za kup !
Buba Kurtishi ne se normalni !
--- надополнето: Sep 25, 2011 1:52 PM ---
zs se plasis od nasheto gostuvanje ?
Јак за со БрегалницаHT Shkendija - Bregalnica 1-0
31min Oliver Peev
kako da ve pushtat vo stadion ?Не се плашам само најнормално ви кажувам дека нема да се видиме, по 100 пат повторувам на сите средби го имате јадено, па ти напрај сума сумарум и види кој се плаши.
пс. Нема да се видиме поради лажните ваши ветувања од управата. Каде што долго време не сме пуштени на вашиот стадион.
ALLLOOOO epa i vas nema da ve pushtame, ajde chaoookako da ve pushtat vo stadion ?
Normalen ti si sto zboris ??
znaes kade ides be drugar ?? allooo Tetovooo ALLOO !!
i armijata da doaga nema da mozat da ve branat vo Tetovo !
Lani istoto go napraele i so vojvodi ! Policia nemozese da gi obezbedi i za toa ostanale doma za 3-to gradsko derbi !
da e do tebe i lani nema da dojdovmeALLLOOOO epa i vas nema da ve pushtame, ajde chaooo
Искрено целта не ми е да провоцирам, ама јас убаво кажав некој тука ми изиграва шериф и се заканува капираш што е тоа ? Јас најубаво ви кажав кој е ставот на нашата управа, тој армија не не бранела...mesto ko moderator da gi smiris strastite ti pocnuvas so istoto. sea delata neka zboruvat a ne praznite muabeti, ke te molam vakvite muabeti da gi cuvas za u mak fudbalsko prvenstvo ako stvarno ti e kejf da gi praes, ili da prestanes ti i mojite drugari
mislis deka nashata uprava ke rizikuva da ve primi vo stadion ? i posle da doagat do 100 incidenti i da jademo kazni kako sekogas !Искрено целта не ми е да провоцирам, ама јас убаво кажав некој тука ми изиграва шериф и се заканува капираш што е тоа ? Јас најубаво ви кажав кој е ставот на нашата управа, тој армија не не бранела...
Епа се е кажано бе момче, како очекуваш да дојдеме во Тетово ?mislis deka nashata uprava ke rizikuva da ve primi vo stadion ? i posle da doagat do 100 incidenti i da jademo kazni kako sekogas !
toa e toaЕпа се е кажано бе момче, како очекуваш да дојдеме во Тетово ?