- Член од
- 27 јануари 2010
- Мислења
- 2.430
- Поени од реакции
- 723
Џакерини?Дури има време Конте треба да клај профи деца да го решат мечот, Пепе ,Џакерини, Квагстер ИН. (Красиќ, Елија, Маркизио, АУТ)
Џакерини?Дури има време Конте треба да клај профи деца да го решат мечот, Пепе ,Џакерини, Квагстер ИН. (Красиќ, Елија, Маркизио, АУТ)
Сваќаш дека со тоа сите нас не вреѓаш ??Јуве се мрсни копилиња. Дај гол па и ти лежи.
Све у пичка да им ебам на Јуве. Толку пари фрлаат и такви услови имаат и да не можат 3 паса да сврзат, ко малоумници играат.
Оној па не видов кој беше за слободниот иде таму за да го врати 30 сантима фаулот а губи 1-0 ОФФФФФФФФФФ.
Кој стигне у Јуве игра. Нека пушат кур.
Не ми попувај бе те молам. Не собирај репутација кај останатиот дел од форумот те молам. Не ми кажувај ти мене за Јуве.Сваќаш дека со тоа сите нас не вреѓаш ??
Една утакмица нема да оди , нема да е добро и одма за пиштоли се фаќате ко светот да ви пропаднал .....се чудам...ами за време на калчополи кај бевте ?
Демек ти сеа само шо се пензионираше од успешна и богата кариера, па сеа ќе делиш лекции тукаИ не го дрвете Красич ваков таков. Дечкото е измислен за Елиа и за Видал.
Немате утакмица изиграно у живот само знаете да седите на форум и гомна да јадете.
Демек вие сте ја завршиле од дамна и сега како искусни ќе го потите тука. Добро беше, 2 победи се радувате ко деца. А игра 0. Со Парма се радувате 4-1 а тие за опстанок ќе се борат годинава. Ќе ве прашам кога ќе ни дојдат Наполи, Милан, Интер и Палермо како ќе се сереме.Демек ти сеа само шо се пензионираше од успешна и богата кариера, па сеа ќе делиш лекции тука