Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.623
Поени од реакции
17.492
Јуве се мрсни копилиња. Дај гол па и ти лежи.
Све у пичка да им ебам на Јуве. Толку пари фрлаат и такви услови имаат и да не можат 3 паса да сврзат, ко малоумници играат.
Оној па не видов кој беше за слободниот иде таму за да го врати 30 сантима фаулот а губи 1-0 ОФФФФФФФФФФ.
Кој стигне у Јуве игра. Нека пушат кур.
Сваќаш дека со тоа сите нас не вреѓаш ??

Една утакмица нема да оди , нема да е добро и одма за пиштоли се фаќате ко светот да ви пропаднал .....се чудам...ами за време на калчополи кај бевте ?

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Катастрофа фудбал играме.Кому иде а не да напраиме некоја акција да наметнеме игра,шанси да прават..Што е до мене и да победиме сакам Конте да си оди поради тоа што немаме игра карактеристична за Јувентус.Само борбеност во играта е карактеристика на Катанија,Аталанта,Каљари а не на Јувентус.Вака до никаде нема да стигнеме.Ми почнува со еден напаѓач а се знае дека против вакви екипи треба рано да се скрши отпор пошто душа ке ти извадат.Красич не е тоа што беше,Елиа не ме импресионира нешто,Маркизио без врска се плетка у средина го иам на пик уште од прво коло и треба да се седне на клупа а од Гросо не ни очекував повеќе.Место Маркизио да влезе Алекс и место Красич да го видам Пепе на почеток па после ке видиме.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Сваќаш дека со тоа сите нас не вреѓаш ??

Една утакмица нема да оди , нема да е добро и одма за пиштоли се фаќате ко светот да ви пропаднал .....се чудам...ами за време на калчополи кај бевте ?
Не ми попувај бе те молам. Не собирај репутација кај останатиот дел од форумот те молам. Не ми кажувај ти мене за Јуве.
Кој рече дека само оваа утакмица ги пцујам и вреѓам ? Само нејќам да пишувам да се замарам тука ама веќе го претераа. Со Парма што напраија дадоа 4 гола ама едвај. Игра 0 по 5 паса не можат да сврзат. Пробуваат нешто ко прдежи у гаќи се. Перат пари само од играчиве ништо друго затоа Јуве не е тоа што беше.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не е тој Елиа што сум го гледал во Хамбургер,мислам дека Пепе е 300 пати подобар од него.Ајде ја имам на едно гг на едно 2,се надевам ке ја вртите во второ.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
И не го дрвете Красич ваков таков. Дечкото е измислен за Елиа и за Видал.
Немате утакмица изиграно у живот само знаете да седите на форум и гомна да јадете.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Дел Пиеро ќе ја реши .. Слушајте ми го зборот ... Кога дојдовме до такво дереџе човек со 37 години да биде мен оф д меч не знам до каде стигнавме :unsure:

A

apidrone

Гостин
И не го дрвете Красич ваков таков. Дечкото е измислен за Елиа и за Видал.
Немате утакмица изиграно у живот само знаете да седите на форум и гомна да јадете.
Демек ти сеа само шо се пензионираше од успешна и богата кариера, па сеа ќе делиш лекции тука :tapp:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Демек ти сеа само шо се пензионираше од успешна и богата кариера, па сеа ќе делиш лекции тука :tapp:
Демек вие сте ја завршиле од дамна и сега како искусни ќе го потите тука. Добро беше, 2 победи се радувате ко деца. А игра 0. Со Парма се радувате 4-1 а тие за опстанок ќе се борат годинава. Ќе ве прашам кога ќе ни дојдат Наполи, Милан, Интер и Палермо како ќе се сереме.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.934
Таман кењкав по дома да ти ебам дождот, и на крај истиот не спасува барем засега, иако Катанија сеуште делува како да е фаворит денеска...
--- надополнето: Sep 25, 2011 2:27 PM ---
Абе Красиќ бе, Красиќ бе, помина цел терен и на крај ја засебичи пред гол:mad:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Гледајте бе на што се витка гомново од Катанија, на интервенција со глава!!! Толку ли е тешка топката што успеа да го повреди?!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Изигра себично Красич, требаше да ја предаде имаше 2-ца слободни на другата страна ..

Kajgana Shop

На врв Bottom