Фан Клуб: Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Абе има коментатор само шо не се слуша убаво. Баш сеа на полувреме ги слушам што зборат. Едниот вика, абе Комитите се тука до мене излеа за тоа не се слушам убаво :pos: Што муабет си свртеа се изнасмеав хх
Иначе Петров изгледа беше тој што ја извади топката од гол....
Ајде треба да ги стегнеме сега у второ полувреме, да нападнеме по храбро и да ги земеме 3те бода.
САКАМЕ ПОБЕДА ! :D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Еве го Лико место Петров. Нив голманот излеа им се повреди од стоење :pos: Овој ако е Маџаровски за нас што бранеше лани, треба нашиве со нафрлања у шеснаестерец да почнат да играат. :icon_mrgr:
--- надополнето: Sep 24, 2011 2:18 PM ---
Што реков, леее каква шанса пак промашивме.....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Вардар превземаа контрола врз натпреварот, ќе падне кога-тогаш гол...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Dobro navivaat nasive konstanto niz cel natprevar , za Vardar imase sansi u pm dve po red no nema gol , bi treablo da pobedime :)
--- надополнето: Sep 24, 2011 2:26 PM ---
Auuu kakvo navivanje majko za Makeodnija bravo bravo , se naeziv nek si ibe :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Пу мајката само ние без голови и нерешено сеа пак второ место ради победата на Металург од 3-0. Добра игра имавме и неколку 100% шанси ама за жал нереализирани. Очекувано тешка игра беше како и што реков пред утакмица да не ја уплаќате ама ете вие си уплативте :D Се на се одлична игра и незаслужено извадивме реми тоа е тоа. Навивањето одлично немам коментар чиста 10ка за Војводи малце послабо не знам што е со вас момци но ко да немате желба веќе за пеење... Ептен ми е криво што во 5 до 12 морав да останам во Скопје но оправдани причини... Наредна Шкендија, е тука имаме сигурни 3 бода :D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
ај бе :tapp: металург тепаше сеа пак сме втори.
Со чкенди мора да тепаме

и шо ме заебавте да ја пишам на ливче :)

П

Паспарту

Гостин
Се убија од лежење играчиве на Тетекс, секоја чест! Штета што не победивме против еден ваков Тетекс, но што е тука е, ќе наплатиме на први октомври...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
ke bide interesno vo sabota !
ja sum siguren deka nema da ne tepate so vakva igra kako deneska ! Mnogu mnogu slabo igravte deneska i deka imavte 100% shansi no teteks e mnogu slaba ova godina !
Kako i da e se gledame vo sabota !! Ke bide interesno vo teren isto taka i zesko na tribini !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
ke bide interesno vo sabota !
ja sum siguren deka nema da ne tepate so vakva igra kako deneska ! Mnogu mnogu slabo igravte deneska i deka imavte 100% shansi no teteks e mnogu slaba ova godina !
Kako i da e se gledame vo sabota !! Ke bide interesno vo teren isto taka i zesko na tribini !
Викаат ќе врне :D
А на терен, 2 ремија со Тетовски екипи 3тата ќе плати за сите :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Се убија од лежење играчиве на Тетекс, секоја чест! Штета што не победивме против еден ваков Тетекс, но што е тука е, ќе наплатиме на први октомври...
Како балерини некои, а не фудбалери!
--- надополнето: Sep 24, 2011 3:21 PM ---
Мора напаѓачи да се земат!!!
Подитно! Каде ќе стигнеме со Али и Петров?!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Незнам што мислат овака овие од управава со Али во тимот. Очигледно е дека он е најнеквалитетниот играч во Вардар.
Боље младиот Штерјов да игра или Пандовски него овој трупов....

Kajgana Shop

На врв Bottom