- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 1.424
- Поени од реакции
- 789
Дај боже да има, ама не ми се верува да спроведат.Иначе убаво ќе биде малце да се едуцираме, ќе не нападнат не знаеме пушка да држиме
Да пошо нели за секој е пушка...Дај боже да има, ама не ми се верува да спроведат.Иначе убаво ќе биде малце да се едуцираме, ќе не нападнат не знаеме пушка да држиме
Да, гледам све мажишта по војска... да се запраша човек кој има повеќе секс... регрут или затвореник....Дај боже да има,ама треба инцијатива да се даде кон Влада,колку е само добро 9 месеци,дружба онака со луге од цела Македонија,таму се станува маж,а не со маус во рака секој ден
Чоек таму има стручни лица, нема тебе да ти дадат пушка и да правиш што сакаш.Ако се правиш мангуп ќе чистиш вецињаДа пошо нели за секој е пушка...
--- надополнето: Sep 24, 2011 12:32 AM ---
Да, гледам све мажишта по војска... да се запраша човек кој има повеќе секс... регрут или затвореник....
Е сега со кој пол...
Ќе се пријавиш во министерство за одбрана на ниво на град, зависно од кој град си, се служи во Велес, Штип и Охрид (мислам). Ќе те примат на 19 години, имаш право да служиш од 18 до 23 години. И да, оружје ќе ти дадат само 2-3 пати, како што веќе рече Неон.Еве јас лично сакам а отидам за да научам да ракувам со оружје но и за да зајакнам малку а не да седам до 3-4 часот по форум и по фејсбук.Дајте некоја инофрмација, знам дека се служи во Велес, дали ке ме примат со моите 19 години?Каде се пријавува?
Епа затоа што нема војска,ке гледаш луѓе како фифи,бојан13 и ред компанија низ Македонија,војската е најголема школа во животот,таму ке научиш многу работи,јас се кладам да пукне некоја војна и да отидеме ние,нема да знаеме пушка да држиме,нема да знаме бомба да фрлиме,самите ке се убиеме меѓу себе,јас лично сакам да се воведе закон,верувај ако идеш ке научиш што е дисциплина,а не како што реков кантер да играме секој ден пред компјутерДа пошо нели за секој е пушка...
--- надополнето: Sep 24, 2011 12:32 AM ---
Да, гледам све мажишта по војска... да се запраша човек кој има повеќе секс... регрут или затвореник....
Е сега со кој пол...
Немора да се оди во војска за да се стане "маж". Физички се зајакнува и со д
vo bivsa jna znaci 80 te eden od kriteriumite da ti dadat devojka za zena bilo i da imas otsluzeno vojska
значи ти НАВИВАШ да машките одат и си го губат времето по ридој и патишта,додека вие го чекате војничето везејки гоблени и плетејки му чорапи кои ќе ги топлат во долгите зимски ноќи на стражи.......убо,убоооосум за да има редновна војска зошто од од кога се прекина оваа војска сите машки да ми простите станавте педери во друга смисла
значи ти НАВИВАШ да машките одат и си го губат времето по ридој и патишта,додека вие го чекате војничето везејки гоблени и плетејки му чорапи кои ќе ги топлат во долгите зимски ноќи на стражи.......убо,убоооо[/quote
да барем ке имам кој да чекам ке се надевам и ке знам дека не ме изневерил со некоја инаку не сте бре мажи ако не одите во војска според мене маж не признавам што одел во теретана
ами шо не се пријавиш ко си за армијатада за тоа сум
ова го мислеше за мене ?ами шо не се пријавиш ко си за армијата