Ако е заинтересиран за кола или за sex?Абе каков секс у кола да неможеш како човек да завршиш работа, соба си е соба кревет, маса итн.
Него више ако се мора у кола најдобро е во некоја со 2 врати, шо се спуштаат предните седишта, така што позади се отвара доста простор, па можеш и до 4-5 пози да смениш!
Ова воедно беше и мала реклама за мојата кола, Ацид ако си заинтересиран прати ми п.п.:pos2:
Грдо е шо у задње време нема баш каде да призастанеш -.-Ја гледам темава и сфатив дека ми прифали секс во кола. Има некој шмек дефинитивно, валда затоа што се дешава непланирано, наеднаш дошла желба па застани негде. Апсолутно да за сексот во кола
When you gotta go, you gotta go,Грдо е шо у задње време нема баш каде да призастанеш -.-
ти завидувамSkoda Yeti....epten mi naprai merak koga ja kupiv i koga ja probavme prv pat so Bucko. Inaku sakam da probam na krovot, seuste ne sum ja probala, se plasam da ne ja iskrivam ili da ne napraam nekoja pogolema belja, jas sum si lesnicka ama Bucko vo posledno vreme mi e troa popraven.
Imav golema zelba na pocetok na Vodno, ne znam sto mi bese filmot, ne deka nema kade, ziveam sama, ama sakav da go pocuvstvuvam toj adrenalin. Sega ponekogas zemame vecera za nosenje i na Vodno, nekogas ne ni imame sex tamu, koga ke se vratime doma si sreduvame rabota.
Inaku sum probala i vo Hamer, i vo Limo, i vo edno sportsko auto, definitvno Yetivo najvise mi prai merak. A od mesta najubavo mi bilo na plaza na hauba vo leto i vnatre vo zima.