Зошто да не? Кога ја отворив темава и ги видов останатите членови што напишале, веднаш се сетив дека некаде на форумов имам прочитано `жени можете и овде да пишувате отворено за секс и се, да знаете дека читаме и ние мажите фемина`, не се сеќавам од кој беше, ама ете причина зошто жените пишуваат таму отворено. Ваљда затоа што нема кој да удри со камења по нив. Замисли овде да седнам и да напишам колку добар секс сум имала минатата вечер, веднаш ќе прострујат зајадливи коментари...
Пак оф топик
Испричавам се.
Мене искрено темава/девојкава ме извади од такт.
Отвореност искреност секако, но задржи си го достоинството и биди дама јеботе. Не и судам за тоа што чувствува, туку за начинот на којшто го постави проблемот. Нормални луѓе во нормален свет разговараат. Девојкава нема ни достоинство, ниту почит, со самото тоа што и е ДЕЧКО а он е коњ, што кажува самата за себе? Што е она???
И дечко и ја нервира, не видовме дека нешто направил....може и се нервира сеа негде какоа да ја опраи а види ја девојкава што пишува.
И прашање за милион долари- Каков побогу сериозен одговор дададеш навака поставен проблем???
Девојко- What goes around comes around!!!
Колку се испозамарав еј, проклето нека е црвеново вино, знаев дека треба пивце да си пијам