Кажи му дека си од планетата K-PAX и дека треба да си идеш дома деновиве.Понекоаш е и глуп ко магаре. Со самото негово појавување ми се нарушува денот, ми се разнишува самодовербата (у смисла у пм што сум видела кај него). Што да правам???? Како да го откачам за у живот да не ми се појави повеќе пред очи????
Сте биле ли во слична ситуација? Како сте се соочиле со тоа??
LOOOOOOOLLLLL made my dayОвој ли е дечко ти?
CLICK
Абе со идиоти да немаш работа. На сите зборови им даваат поинакво значење, а немаш ни време ни нерви да им црташ збор по збор.Коњови лол
Едноставно речи му у фаца ГОТОВО Е и точка.
Дај му нека го прочита ова и мислам дека ќе немаш проблеми.Понекоаш е и глуп ко магаре. Со самото негово појавување ми се нарушува денот, ми се разнишува самодовербата (у смисла у пм што сум видела кај него). Што да правам???? Како да го откачам за у живот да не ми се појави повеќе пред очи????
Е ако се доведам до стање да прашувам на форум како да му раскинам на некој гад (барем како што го опиша цурава), да одам да се убијам )))))А вие душебрижници никогаш не сте се нашле во ситуација да не знаете како да откачите некој?
После чудете се зошто сите жени пишуваат на Фемина и тоа отворено, зашто и такво нешто имам видено на форумов, зошто сите овакви работи жените не ги пишувале тука него на Фемина? Ете, затоа.
Се извинувам за краткиот оф топик.
Има културно раскинување и некултурно.Можеш да му речеш ај кој те шиша фаќак патот а можеш и фино лепо да му објасниш.Женскава бара некој културен начин, ама не се искажува културно (КОЊ)Е ако се доведам до стање да прашувам на форум како да му раскинам на некој гад (барем како што го опиша цурава), да одам да се убијам )))))
Може ли да ми дадеш слика од дечко ти да видам каква раса на коњ е, бидејки има секакви раси и треба да го вакцинираш, домашно животно редовно се вакцинира во ветеринарна станица бидејки ќе го фати лудилото па ќе почне да те рита и добро ли е вакциниран море најдобро ќе ти биде раскини со дечкото и биди ми женска ти да видам можеби ќе бидеш некоја секси свиња ништо не се знае.Понекоаш е и глуп ко магаре. Со самото негово појавување ми се нарушува денот, ми се разнишува самодовербата (у смисла у пм што сум видела кај него). Што да правам???? Како да го откачам за у живот да не ми се појави повеќе пред очи????
Зошто да не? Кога ја отворив темава и ги видов останатите членови што напишале, веднаш се сетив дека некаде на форумов имам прочитано `жени можете и овде да пишувате отворено за секс и се, да знаете дека читаме и ние мажите фемина`, не се сеќавам од кој беше, ама ете причина зошто жените пишуваат таму отворено. Ваљда затоа што нема кој да удри со камења по нив. Замисли овде да седнам и да напишам колку добар секс сум имала минатата вечер, веднаш ќе прострујат зајадливи коментари...Е ако се доведам до стање да прашувам на форум како да му раскинам на некој гад (барем како што го опиша цурава), да одам да се убијам )))))
Да раскинеш на коњ.Е ако се доведам до стање да прашувам на форум како да му раскинам на некој гад (барем како што го опиша цурава), да одам да се убијам )))))