Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Вилшер да ни е здрав..овој нека живее до крај на лоун-спелот во болница!
Абе не е само вилшир да е здрав ни треба сквуад за да имаме резултати него ова со повредиве ме потсеќа на онаа песната за арсенал Same old Arsenal :)

Една компарација, можи !?

На анкетата на AЅ, за тоа кој е крив за лошите резултати, убедливо води Мурињо со 71%. 18% сметаат дека за тоа се криви играчите, а 11% Флорентино. Почнува ли Мурињо полека да го губи трпението на навивачите, посебно оние од Мадрид, знаејќи дека секогаш застанувале зад него и секогаш му давале поддршка, ќе видиме во наредните неколку кола.

И

На анкетата на Англискиот весник, „Сан“, кој е крив за лошите резултати на Арсенал, дури 73% веруваат дека е управата, 9% дека е Арсен Венгер и 18% играчите... (Бројките се релевантни, но можеби промашив некој процент)

Извор: Студио на спортклуб, емисија после поразот на Арсенал од Блекбурн, во саботата

^
Сите го пцуевте Шамак, а ја мислам дека дечкото ќе растури сезонава.
А и на Окс треба повеќе шанси да му се дадат, подобар од Волкот сто посто ќе биде!

Абе цело време зборам дека на Шамак треба да биде шпиц и да добива високи топки, тој не е пасер или дриблер, го земаа демек то add another dimension а еве седи на клупа.
Со брз партнер во нападот и со доста нафрлувања ќе биде незапирлив.

Ајде дечки утре мора да се тепа да се вратиме малку на победнички патеки, дека кога ја гледам табелава ми се темни....
Очекувам најмалку 3 гола во мрежата на Болтон....

Ајде дечки утре мора да се тепа да се вратиме малку на победнички патеки, дека кога ја гледам табелава ми се темни....
Очекувам најмалку 3 гола во мрежата на Болтон....
и многу важно, ниту еден во нашата мрежа ;)

Следните 3 утакмици мислам дека се сите на домашен терен, така да треба победа 3 утакмици во низа за враќање на самодовербата на играчите!

Гледајте да не примиме гол, за давање даваме.
Не како против Блекбурн да дадеме 5 гола и пак да изгубиме. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom