- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 542
- Поени од реакции
- 731
немам доволно нерви да се расправам со луге кои не го разбираат фудбалот...Немаш доволно аргументи за да ми возвратиш на постот или ?
немам доволно нерви да се расправам со луге кои не го разбираат фудбалот...Немаш доволно аргументи за да ми возвратиш на постот или ?
Со Лидс не е ПЛ..• New England Revolution 1 - 4 Man Utd (pre-season friendly)
• Seattle 0 - 7 Man Utd (pre-season friendly)
• Chicago Fire 1 - 3 Man Utd (pre-season friendly)
• MLS All-Stars 0 - 4 Man Utd (pre-season friendly)
• Barcelona 1 - 2 Man Utd (pre-season friendly)
• Man Utd 6 - 0 New York Cosmos (pre-season friendly)
• Man City 2 - 3 Man Utd (CHARITY SHIELD)
• West Brom 1 - 2 Man Utd (PL)
• Man Utd 3 - 0 Tottenham (PL)
• Man Utd 8 - 2 Arsenal (PL)
• Bolton 0 - 5 Man Utd (PL)
• Benfica 1 - 1 Man Utd (UCL)
• Man Utd 3 - 1 Chelsea (PL)
• Leeds 0 - 3 Man Utd (PL)
Подобро сами да си се организираме, некако не ми се верува дека од здружениево ќе направат нешто.Ај некој од MUSC Macedonia претседник секретар или било шо нека се јави во Атлантис или некоја друга агенција да праша колку би било едно комбе до Букурешт и назад, а ако може и со влезници да се организира некој пакет ги знаат тие каналите полесно би било преку нив. Ако купуваме секој посебно влезници може да се разштракаме низ цел стадион. Или некоја друга агенција која има организирано веќе екскурзии од овој тип, не ги знам јас до толку![]()
да знам дека не е во ПЛ но не го правев ја го копирав и баш го видов тоа али се брзав за школо па само пасте напрајв и постнав..Со Лидс не е ПЛ.., инаку киксот со Бенфика и не беше изненадување, затоа што таму ако не киксневме ќе требаше 18 бода да имаме во групата, вака 16 си се стандарт!
![]()
со ова видео си се замислувам себеси кога ќе отидам на Олд Трафорд и мислам дека би заплакал од среќа и бетер од овој ќе се радувам