Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.135
Премногу брзаш друже, Врати се во реалноста , со тимови како Болоња немаме победа веќе 2-3 сезони.(тук там некоја одвај) А Со 7 играчи ни Барселона не може да ги добие Болоња, верувај. Инаку никој не е задоволен од 1-1 со Болоња, не само ти.
Јас може брзам, ама не може да ми бидат претходниве сезони репер за тоа што е добро а што лошо (особено претходниве две). Нив сакам што побрзо да ги заборавам и да останат во моето сеќавање како лош сон, кошмар. Со плукање бодови дома со второлигаш, тешко дека ќе ми помогнат да ги заборавам.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.632
Поени од реакции
17.499
Јас мислам дека изигравме супер, нема кој да се криви за нерешеното ма да мислам буфон можеше да го спаси како и да одлично изигравме и не потклекнавме ..

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Непотребно губење бодови против третокласна екипа која досега немаше постигнето гол, а нам нерешено ни вади ... Ако може некој да постира хајлајт пошо не бев во можност да ја гледам утакмицата. Фала :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.135
Јас мислам дека изигравме супер, нема кој да се криви за нерешеното ма да мислам буфон можеше да го спаси како и да одлично изигравме и не потклекнавме ..
Јас цело време зборам токму за тоа. Не ни треба да потклекнеме против ваков противник. Не може сега да споредуваме во стил, лани изгубивме 0-2, добро е сега извадивме 1-1. Тоа лани не беше нормално, изненадување, сензација, огномет, карневал, ден на шегата итн. Затоа викам дека тоа од лани на Јуве не треба да му биде репер за во иднина. Јуве едноставно вакви бубачки мора да гази а евентуалното губење на бодови да го чува за некое дерби гостување.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
на Киело му “избега“ Портанова,Киело покриваше како детенце - катастрофално

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Тешко се фаќаат такви топки со глава од корнер,така да Буфон не беше воопшто крив.Ако некој е крив за голот тоа се Де Чеље и Киелини.Првиот направи голема грешка во одбраната(каде лесно можевме да примиме гол) од каде и произлезе корнерот.А Киелини не затвори на време.

Помина веќе утакмицата со играта можеме да бидеме задоволни,али не и со резултатот.Викендов играме на гости со Катанија,каде нема простор за нови киксови,и дополнително губење на бодови.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
е сеа од ко заврши утакмицава се значи до година ке мора да се купуваат 2 нови играчи во одбрана киело некогаш игра одчино некогаш премногу греши и баш поради неговите грешки губиме наивни бодови како и на де коњ ете конте конте еден Ѕиглер не ти се свигаше па сеа мораш да кубиш коси со де коњ и со гросо а за одбраната како што кажав Киелини некогаш премногу греши и резултира со губење на бодови.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.632
Поени од реакции
17.499
Киелини е човек и човечки е да погреши, денес играта беше фантастична и никој не треба да биде накривен едноставно секој си има лош ден и ете се случи добро е тоа што и на лош ден ние изигравме фантастично. Болоња воопшто не е тим за потценување и досега немаа освоено поен ако не се лажам тоа ги направи уште по опасни и по мотивирани а ние сме голем клуб и е нормално да се мотивираат против нас.

Јас и натаму стојам на тоа дека изигравме феноменално на крајот и каков притисок направивме тоа не беше човечки ко Барселона да играше исто така изигравме подобро со 10 играчи него со 11. Вучинич мора да почне да трча и да се труди а на Quagli мора да му се даде шанса, Матри даде гол ни донесе победа но Quagli ни треба тој човек е убиец./
--- надополнето: Sep 21, 2011 11:48 PM ---
Ова сакам да го видам против Катанија

--Licht---Barzagli---Chieliini--- Primavera LB---
----------------Pirlo----------Vidal------------------
-----Krasic----Matri----QUAGLI-----Elia -----
========

Имаме некое малдо лево бекче за кое Дел Нери, Чиро,Ѕакерони и дури Раниери говореа дека е фантастичен, време е да се проба ...

иначе за формацијата погоре

be afraid Catania , be afraid ..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Киелини е човек и човечки е да погреши, денес играта беше фантастична и никој не треба да биде накривен едноставно секој си има лош ден и ете се случи добро е тоа што и на лош ден ние изигравме фантастично. Болоња воопшто не е тим за потценување и досега немаа освоено поен ако не се лажам тоа ги направи уште по опасни и по мотивирани а ние сме голем клуб и е нормално да се мотивираат против нас.

Јас и натаму стојам на тоа дека изигравме феноменално на крајот и каков притисок направивме тоа не беше човечки ко Барселона да играше исто така изигравме подобро со 10 играчи него со 11. Вучинич мора да почне да трча и да се труди а на Quagli мора да му се даде шанса, Матри даде гол ни донесе победа но Quagli ни треба тој човек е убиец./
--- надополнето: Sep 21, 2011 11:48 PM ---
Ова сакам да го видам против Катанија

========

Имаме некое малдо лево бекче за кое Дел Нери, Чиро,Ѕакерони и дури Раниери говореа дека е фантастичен, време е да се проба ...

иначе за формацијата погоре

be afraid Catania , be afraid ..
Агуеро кај ви е, повреден ли е нешто? :D

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Само среќата и глупоста на Вучинич(особено ова) ја спаси Болоња од пораз.

Нема што да им се замери на момците, дадоа 110% од себе, но едноставно не беше доволно. Ова беше еден од оние денови каде што едноставно топката не сака во гол. Кога го гледав 2 полувреме се чудев дали е ова Јуве или не:).

Со Катанија очекувам поправање на грешките, 3 бода, како и да ги видам првотимци Кваљарела, Елија и Видал. Маркизио според мене игра како прероден под водство на Конте, но му треба одмор, бидејќи во дефанзива брка работа за двајца.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

Гласот му зарипнал од толку дерење. :icon_lol: Прав Јувентино! :)

За мечот, што да се каже... Немавме среќа. Браво за играчите, дадоа се од себе и до крај машки се бореа. Сосема солидно изигравме, посед на топка, шанси, се беше на наша страна освен среќата. Следно коло со Катанија, ќе биде тешко...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.632
Поени од реакции
17.499

Гласот му зарипнал од толку дерење. :icon_lol: Прав Јувентино! :)

За мечот, што да се каже... Немавме среќа. Браво за играчите, дадоа се од себе и до крај машки се бореа. Сосема солидно изигравме, посед на топка, шанси, се беше на наша страна освен среќата. Следно коло со Катанија, ќе биде тешко...
Нека излезе со оваа формација има свеста да му ја земи на Катанија , нема да знаат кај терат

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.491
Поени од реакции
87.379
Ај кажете што викаше Конте пред да пред да почнат да му се смеат