Ili da go zemat toj od borusija dortmund... ama ne bil sloboden - MAKE HIM!
god forbid, ako go zemaat ranieri...
Eeee, колку сакам он да дојде у Интер не сте свесни, али тешко, германски менталитет, нема шанса да им го сврти грбот на Борусија сега, со еден меч изигран во ЛШ.
За Хидинк зашто употно пишувате не сте ми јасни, Хидинк е тренер на Турција, федерацијата не дозволува да води тим и репрезентација истовремено, планираа Челзи да ги тужат зашто се обидуваа летоска да го ангажираат ...
Анчелоти не е Лео, ако води тим од Италија тоа ќе биде само Рома.
Од останативе, нема човек со кого успехот е загарантиран со тоа што со Раниери се знае, максимумот е второ место па макар и бегале 10 бода пред вториот на 8 кола до крајот на сезоната, ја сум за тандемот Барези - Бернацијани, или евентуално Фиго во пакет со Барези, па потоа следи Делио Роси на мојата листа на желби.
--- надополнето: Sep 21, 2011 12:18 PM ---
Да речеме дека ќе дојде Гвардиола, под дифолт значи добри игри на Интер и финале во ЛШ?
За мене Гвардиола не е ништо посебно како тренер, само има среќа да биде во тим како Барселона каде што и Гасперини ќе биде добар.
Бар нема Морати и Бранка да носат играчи, ако дојде Гвардиола или некој ко него, класа од тренер, се знае каков тек ќе добие и трансфер политиката.
Иначе Гвардиола е победник, вистински шампион, никад не би имал нешто против ваков човек да го води тимот.