Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Ми се расположи денов кога прочитав Гасперини доби отказ:),фала господе што не спаси од кретенов! Иначе читам се поврзуваме со Раниери:tapp:,не само тој жити све,тој е лузер кој вечно е втор и никад неможе да освои трофеј! Според мене Хидинк е најдобар тактичар од сите можни тренери,но мислам дека нема он да дојде . За мене останува Делио Роси најдобра можна опција,не ми треба ни Рајкард ни Анчелоти!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Анчелоти уште летото имаше изјавено нема шанса да прифати да биде тренер на Интер.
Клаудио Раниери можно е уште денес да биде назначен за тренер според Скаи.
На прашање дали има шанса некој од Барези и постојните тренери во Интер да преземе Морати вели НЕ.
Интер не бара скап тренер како Капело,Хидинг.Туку тренер кој ќе ја истурка сезоната а на лето се знае што сака Морати Гвардиола.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Тивко нешто тука, да не славите надвор со петарди? :ROFLMAO:

Туку кажа мислам ММ дека нема да бидат Барези и Бернаѕани, така да ќе видиме кој ќе биде среќниот добитник. Ја сум да се удре на некој топ тренер, па ако сакат и у минус нека одат. Хидинк можеби, Капело и слично. Бар ако биде фејл да нема оправдување демек немал титули тренерот, не водел голем клуб и слично. Ќе биде забавно.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Не рачунајте на Анчелоти и Капело,првиот изјави нема никад да биде тренер на Интер, а вториот си е тренер на Англија и нема намера да води тим ! Така да остануваат Делио Роси и Раниери кој се спомнуваат,читам дека најбиску е Раниери али го молам Морати да размисли и да не го носи него туку Делио Роси!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Анчелоти уште летото имаше изјавено нема шанса да прифати да биде тренер на Интер.
Клаудио Раниери можно е уште денес да биде назначен за тренер според Скаи.
На прашање дали има шанса некој од Барези и постојните тренери во Интер да преземе Морати вели НЕ.
Интер не бара скап тренер како Капело,Хидинг.Туку тренер кој ќе ја истурка сезоната а на лето се знае што сака Морати Гвардиола.
Да речеме дека ќе дојде Гвардиола, под дифолт значи добри игри на Интер и финале во ЛШ?
За мене Гвардиола не е ништо посебно како тренер, само има среќа да биде во тим како Барселона каде што и Гасперини ќе биде добар.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.931
Поени од реакции
45.033
Ili da go zemat toj od borusija dortmund... ama ne bil sloboden - MAKE HIM!

god forbid, ako go zemaat ranieri...
Eeee, колку сакам он да дојде у Интер не сте свесни, али тешко, германски менталитет, нема шанса да им го сврти грбот на Борусија сега, со еден меч изигран во ЛШ.
За Хидинк зашто употно пишувате не сте ми јасни, Хидинк е тренер на Турција, федерацијата не дозволува да води тим и репрезентација истовремено, планираа Челзи да ги тужат зашто се обидуваа летоска да го ангажираат ...

Анчелоти не е Лео, ако води тим од Италија тоа ќе биде само Рома.

Од останативе, нема човек со кого успехот е загарантиран со тоа што со Раниери се знае, максимумот е второ место па макар и бегале 10 бода пред вториот на 8 кола до крајот на сезоната, ја сум за тандемот Барези - Бернацијани, или евентуално Фиго во пакет со Барези, па потоа следи Делио Роси на мојата листа на желби.
--- надополнето: Sep 21, 2011 12:18 PM ---
Да речеме дека ќе дојде Гвардиола, под дифолт значи добри игри на Интер и финале во ЛШ?
За мене Гвардиола не е ништо посебно како тренер, само има среќа да биде во тим како Барселона каде што и Гасперини ќе биде добар.
Бар нема Морати и Бранка да носат играчи, ако дојде Гвардиола или некој ко него, класа од тренер, се знае каков тек ќе добие и трансфер политиката.

Иначе Гвардиола е победник, вистински шампион, никад не би имал нешто против ваков човек да го води тимот.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Излеа имало мала расправија меѓу Бранка и Морати,сега читам дека Бранка може да замине во Сити!
--- надополнето: Sep 21, 2011 12:21 PM ---
Иначе зборите за тренерот на Дортмунд Јигрен Клоп :),фантастичен тренер кој мислам дека го има најдобриот однос со играчите и нивните голови секогаш ги доживува со многу емоции. Али нема шанси во брз период да си иде од таму така да не сметајте на него,значи изборот дефинитивно паѓа на Раниери и Делио Роси !

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Nemase sansi ni za Vilas Boas, da zamine. Nemojte prikazni da kazuvate deka on gi sledi stapkite na Mur.

Inaku i jas so Syn sum za Guardiola. Ako nisto pak, ke gi sedne dedovcite na klupa i ke tera svoja igra, barem avtoritet ima.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.176
Тивко нешто тука, да не славите надвор со петарди? :ROFLMAO:

Туку кажа мислам ММ дека нема да бидат Барези и Бернаѕани, така да ќе видиме кој ќе биде среќниот добитник. Ја сум да се удре на некој топ тренер, па ако сакат и у минус нека одат. Хидинк можеби, Капело и слично. Бар ако биде фејл да нема оправдување демек немал титули тренерот, не водел голем клуб и слично. Ќе биде забавно.
Чоек неможи да се удри на топ тренер и да се фрлат пари за него, кога најголемо и најплатено засилување ова лето ни е некој ебан Алварез од Аргентинско првенство.
Тука ни Мурињо неможи да се одглави, а не некој како Гасперини.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Раниери би го зел со раширени раце ....Човекот е ЗВЕР ...проблемот му се слабиот калибар на играчи каков што ги имаше во Ѓубрентус а и Рома.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ili da go zemat toj od borusija dortmund... ama ne bil sloboden - MAKE HIM!

god forbid, ako go zemaat ranieri...
Супер тренер, ама требаше на лето за него да се ангажираме, сега нема да го дадат, а Морати не би платил. Тој би бил супер тренер за да се почне проект со него и да се остави подолго време на клупа, да изгради тим.

Ама сигурно "немал карактеристики какви што бараме" тогаш.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Чоек неможи да се удри на топ тренер и да се фрлат пари за него, кога најголемо и најплатено засилување ова лето ни е некој ебан Алварез од Аргентинско првенство.
Тука ни Мурињо неможи да се одглави, а не некој како Гасперини.
Е некој треба да смисли и за иднината, засилувања во зимски период (какви - такви), па после летото. Неможе вака, се правиме во 5 до 12, која е логиката тука? И Мурињо немаше сјајна прва сезона, а немаше ни во Реал. Крпење не помага ако имаш амбиции, а Интер секогаш има. Има и далеку послаби тимови од Интер (на играчки план), па не губат 3-4 пати по ред. Новара е интересен пример.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.176
Раниери би го зел со раширени раце ....Човекот е ЗВЕР ...проблемот му се слабиот калибар на играчи каков што ги имаше во Ѓубрентус а и Рома.
Занети за во пензија, со него во пакет Камби и Станкович, млади неискалени деца...гратис Мунтари..
Баш добар калибар на играчи ќе има за да го води Интер.:D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Форлан Зарате Самуел Ранокиа Лусио Маикон(Џонатан) Поли КОутињо Алварез ОБи Наталино ....па мн. боље него што имаше во Рома/Ѓубрентус ..

Проблемот се играчите и нивното НЕЗАЛАГАЊЕ ....Мур го имаше тој однос со нив - СРЦЕ оставаа на терен ...со дебиливе као ГЛУПСОНСОН го нема тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom