Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.176
Марсо ако го најдеме тој на Аватар го носам!

Каспер(ини) лета денеска, ваљда Барези ќе не води неделава додека се најде замена..
А ништо чудно и понатаму да не води тој.
Кој се споменува како замена за Гасперини? -Раниери и слични на него ..:confused:
Не, благодарам, поарно со Барези.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Што сте чудни па и вие, и онака немаме сили за прво место вака барем со Раниери ќе си бидеме сигурни на втората позиција. :D

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
ИЗгледа официјално стана..

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Превземено од фб страницата Интер Балкан

INTER BALKAN
Draga Bracoo, Ofiicial: Gasperini nije vise trenerr Intera..!! hvala Gasp. al nisi se snasao..!!!,i dalje necu da te kritikujem..

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=37573&L=en
President, now that you have slept on it, can you tell us if Gian Piero Gasperini will remain at Inter?
"I don't think so. We'll decide what to do today but he seems to be in a very difficult situation, whichever way you look at it."

Е вака ебаго :) Прво станување, уште кафево не испијано, БАМ Морати ме расположи.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
И сега наследник кој ќе биде???

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Само Хидинк или Капело можат да го оправат Интер каков што е сега. Тешко некој друг. Како и да е на време се тргна најслабиот тренер во историјата на Интер од кога јас го следам (95/96).

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
uste ne se raduvam, zatoa sto znaejki dosega po kakvi treneri odi gospodin morati i isto taka znaejki deka ranieri e sloboden... grch u stomak me faka.
--- надополнето: Sep 21, 2011 11:53 AM ---
p.s. stiskajte palci real da zagubi vecer so 3-4 razlika!!!

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Еве го отпуштивме и Гасперини. Сеа што понатаму? Што да се направи за да се подобри ситуацијата. Во трето коло, на почеток на сезона кога сите тимови влагаат во ритам, во форма, онаа што ја работеле преку лето ( што всушност и е поентата на тренирање пред сезона), ние тогаш фактички ја почнуваме предсезоната. Сега нов тренер со нов тактички систем со нов тренинг режим, со нов стручен штаб и плус со еден куп на нови играчи во тимот.Ова вришти на несериозност и на мал клуб.

Ја сакам глави да летаат во менаџментот. Не дека Гасперини не беше за отпуштање, ама две сезони по ред да правиш скоро идентична грешка со тренерите, вториот пат веќе не е грешка туку е некомпетентност. Искрено Гасперини е лош тренер и си го докажа тоа, ама не може ради тоа да се препараваме дека само во него е проблемот. Проблеми имаме и во играчите и целосно сме дезорганизирани. Единствен некој кој има моќ и одговорност да го среди тоа не е физиотерапевтот, туку тие што го управуваат клубот. Хаварија

Ја бев песимист за сезонава,ама ова е beyond my wildest imaginations. Се надевам дека ќе ни се деси некое чудо и ќе ја спасиме сезонава некако и ќе освоиме некој трофеј(било кој), ама ова го кажувам како фан. Вистината е дека ќе ставиме некој ко Раниери и пак ќе пцуваме по него на крај на сезона, дека он ни е проблемот цело време, а пак ќе се заборават еден куп на ужасни одлуки што не донесоа до тука.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ма кој сака нека дојде, полошо не можеше....

Јас сум за Барези да го води тимот, барем до Јануари. Инаку, кога би бирал тренер, ова е списокот: Хидинг, Анчелоти, Рајкард па на крај Делио Роси...

Kajgana Shop

На врв Bottom