Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Отворено писмо до Реалните тифози.

Порано ќе се насмеев бар, иван, армин ќе вратеа нешто добро. Сега, полека но сигурно досадни сте. Ако ви фали инспирација, тркнете до Шпанија, слушам титулата ја славеле по гејските нудистички плажи. Сигурен сум дека ќе се наполните со инспирација. Сепак, рибата најдобро се снаоѓа во вода.

Порано ќе се насмеев бар, иван, армин ќе вратеа нешто добро. Сега, полека но сигурно досадни сте. Ако ви фали инспирација, тркнете до Шпанија, слушам титулата ја славеле по гејските нудистички плажи. Сигурен сум дека ќе се наполните со инспирација. Сепак, рибата најдобро се снаоѓа во вода.

Знам,
тешко е две години со прстот вуста ,

вежбајте зш ова ќе потрајт

Добро е, убаво ми е.
Барем прстот не пушта телесни текучуни. :cool

Затворено писмо од мене до тебе. Смени го тимот, Интер и Реал нека ти бидат, бар ќе се радуваш на титули. Иако другата година незнам Интер дали ќе освои нешто, али не е темава за тоа.

Во право беше Јове... а сакав да им дадам уште една шанса.

Зашто кога немате со што да се браните не напаѓате лично? Ај не ми пречи ваше си е.

Иначе пошо цела барса се педерчиња ќе плескаат со бели маици на кои ќе пишува оздрави милито или така нешто. Прво Ето жут сега ова, ц ц. Како и да е pasillo вечер. Поздрав и со среќа

Valdјs, Zambrotta, Marquez, Puyol, Abidal, Xavi, Toure, Gudjohnsen, Messi, Henry, Bojan.
Составот

Дај више преку куров да си иде Рајкард, го упропасти тимов.. имбецил најголем е.. Не сум за Барса нешто но веќе срам е ова да се гледа.. Подитно да се смени Рајкард или Барса ќе почне да се бори за опстанок во лигата..

Мислам дека тој Анри да си игра каде што треба, ќе дават многу повеќе голови!

Дај више преку куров да си иде Рајкард, го упропасти тимов.. имбецил најголем е.. Не сум за Барса нешто но веќе срам е ова да се гледа.. Подитно да се смени Рајкард или Барса ќе почне да се бори за опстанок во лигата..
свати дека тимот не го расипа рајкард неко роналдињо што не игра во форма
он да играсе у врвна форма замисли што ке бесе он,анри,ето,кркич,меси

Хаха, и вие ли како Ман Утд сакате 1 ман тим да бидете? :pos2: ( мала шала )

Го погоди пеналот... дрва невидени овие нашиве... вечерва КОНЕЧНО очекувам отказ за Рајкард, иако ова не е по негова вина (мислам на вечерашнава игра). Ќе биде добро ако не примиме уште еден. Со ова Реал само потврди дека ја заслужи титулата годинава. Толку од мене, премногу сум нервозен за да го искоментирам натпреваров.

Ајде честито почесен гол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom