Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
I`m in. Требаше да патувам викендов, ама не е сигурно. 72% дека идам.
Четврток да правиме а? Што велите?
П.С. Атеисту, јас имам членска од христијанска партија, ама во полето за религиозна припадност и понатаму ми стои АТЕИСТ.
Всички са повикани, њама никакво проблем :)
--- надополнето: Sep 12, 2011 2:00 PM ---
A како ќе се препознаете кој е кој... Мики веројатно ќе дојде порано со кадилница и темјан и ќе го окади цел просстор, Чорбаџијата ќе има куп брошурчиња од типот “Вистинскиот спасител“, Ипсимус ќе дојава на црн овен а околу врат ќе му звецкаат ланчиња со пентаграми мали лобањи и крстови обесени наопаку....
Мене лесно ќе ме препознаат, исти сум ко на сликава, башка тоа автоматот :ROFLMAO:

:pos:a shto toa se podrazbira pod padobranci., ako e samo za vo zhuta shtampa dobro ., samo da ne bide :ROFLMAO:., crna hronika., tuka ima i so kalashi:LOL:

Значи дефинитивно петок 17:30 часот, Ајриш Паб. Мислам дека за повеќето е коректно.

Значи дефинитивно петок 17:30 часот, Ајриш Паб. Мислам дека за повеќето е коректно.
Читај бе друже малце погоре.
Watchlist, побара четврток оти патува за викенд, а и мене повеќе ми одговара четврток, а локацијата да не биде јавна. А и прерано е 17:30 по ова жештиниве

Читај бе друже малце погоре.
Watchlist, побара четврток оти патува за викенд, а и мене повеќе ми одговара четврток, а локацијата да не биде јавна. А и прерано е 17:30 по ова жештиниве

Прочитај на ПП ;)

shutrak напиша:
...i merka za tezhina e gram ., e aj sea koj ke odi :LOL: vo prvo oddelenie:icon_lol:

Мерка за тежина е грам, но имаш ваги градуирани во микрограми и милиграми (оние за мерење мозоци као твојот) и имаш ваги градирани во килограми и тони. Последниве се за стока и мозоци на многу паметни луѓе. Не за вернички.

Паметњаковичи, спуштете се малку на земја и не туку си ги прчите мозоците.
Кога веќе се фаќате за научна прецизност, тогаш треба да знаете дека тежината е сила и таа не се мери ниту во килограми, ниту во грами, туку во Њутни (1N = 1Kg*m/s^2)
Основна мерка пак за маса, според меѓународниот систем за мерни единици (SI), е килограм, а не грам.
Македонскиот збор за „градуирани“ (На Wikipedia познат како graduated) е баждерени.

п.с. „Научник“ не се станува со неколку непреспани ноќи на Википедија, туку со десет фурни леб изедени во библиотека.

Македонскиот збор за „градуирани“ (На Wikipedia познат како graduated) е баждерени.
Кај вас у град незнам како е, ама кај нас терминот е калибрација.

п.с. „Научник“ не се станува со неколку непреспани ноќи на Википедија, туку со десет фурни леб изедени во библиотека.
п.п.с. „Научник“ не се станува со неколку непреспани ноќи на Википедија, туку со десет фурни леб изедени во библиотека.

Паметњаковичи, спуштете се малку на земја и не туку си ги прчите мозоците.
Кога веќе се фаќате за научна прецизност, тогаш треба да знаете дека тежината е сила и таа не се мери ниту во килограми, ниту во грами, туку во Њутни (1N = 1Kg*m/s^2)
Основна мерка пак за маса, според меѓународниот систем за мерни единици (SI), е килограм, а не грам.

Леле, леле, воскресна Чорба! Честитики насекаде!

Баждарење е србизам. Градуирање е англизам. Килограм е можеби основна мерка, а различните инструменти, според масата која ја мерат, соодветно и се градуираат.

Ти можеш и 20 години да висиш по библиотеки, ама кога читаш една единствена книга, џабе ти е богатството на знаења наоколу.

Водејќи се исклучиво според библијата, тебе биологијата ти е непријател, медицината клетва, а генетиката - научна фантастика. Понатаму, палеонтологијата ти е завера, а физиката изговор дека нешто, демек, си учел у животу. Астрономијата, ко што гледам по форумиве ти е непознаница или тотална заблуда, пошто човек кој верува дека целиот видлив и невидлив универзум е 6000 години стар, па уште наменски создаден за човекот на Заемјата, тешко да може да е стекне со каков било кредибилитет во научната фела.

Незнам кој те лажел дека со јадење леб се станува научник. Не се станува. Научник се станува со објективно критичко мислење, за кое си ти очигледно неспособен.

Јас, инаку, не се сметам за научник. Јас сум пребарувач. А ти си радикален евангелист кој за плата извитоперува научни вистини во обид да привлече залутани и збунети души во фундаменталистичкото дувло во кое работи.

chorbadzhijo e sega i mene me ,rchna ., ama edna rabota da ti vaka od narod ako ne si ja chul.,
so ekim kadija i muftija samo na kafe da si.,

ateist ortodoksen ne sum;) ama koga neshto ke mi se razbolish ., e ne te primam., ima da chekash vo red ., ili vo knishka neshto da stavish:icon_lol:

chorbadzhijo e sega i mene me ,rchna ., ama edna rabota da ti vaka od narod ako ne si ja chul.,
so ekim kadija i muftija samo na kafe da si.,

ateist ortodoksen ne sum;) ama koga neshto ke mi se razbolish ., e ne te primam., ima da chekash vo red ., ili vo knishka neshto da stavish:icon_lol:

Ај, Ај, Ај. Опасно е сега, рчнат си:pos:

Занчи бираш (од) кого ќе го примиш а? Да си ибеш векот.:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom