Атеист
Дежурен Шаман
ОдговараГледам за сега само јас, ДБацк и Ставрогин (со одредени услови) го потврдуваме петок 16 ти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОдговараГледам за сега само јас, ДБацк и Ставрогин (со одредени услови) го потврдуваме петок 16 ти.
Само со членска книшка од Антихристијанска партија.vo ajrish pub., a mozhe padobranec megju ateisti., a vo kolku popladne vecherta ?
vo ajrish pub., a mozhe padobranec megju ateisti., a vo kolku popladne vecherta ?
ако има консензус, јас сум за 20 часотМоже бе шутрак, ако не можеше немаше да биде јавно нели?
Времето ќе го договориме во петок, веројатно 20 или 21 часот ќе видиме.
Жал ми е што не можам да ве дружам. Убав провод и некој нека носи нотес за запишување бисери![]()
Ako e do terminot ili denot kazi, da smenime, za mene moze i cetvrtokЖал ми е што не можам да ве дружам. Убав провод и некој нека носи нотес за запишување бисери![]()
Не е, имам приватни обврски кои налагаат постојано да бидам дома. Не можам да дојдам до Скопје.Ako e do terminot ili denot kazi, da smenime
Советувам една духовна сеанса со Мики1. После толку смеење со него, ќе се преродиш...
Не е, имам приватни обврски кои налагаат постојано да бидам дома. Не можам да дојдам до Скопје.
Земете го Мики место мене![]()
I`m in. Требаше да патувам викендов, ама не е сигурно. 72% дека идам.Гледам за сега само јас, ДБацк и Ставрогин (со одредени услови) го потврдуваме петок 16 ти.