Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Има некој надеж дека ке ја вртиме :pos: ?
Има, сеа Лусио ќе иде напад. Сам. Само тоа не го играше првово полувреме. Шо се случува со Гасперини? Слеп ли е?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Влегува оби излегува Кастињос.. Ке го бранием резултатот :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Леле дај боже да изгубиме..се надевам дека ќе примиме барем уште еден гол за да заврши 2-0 барем да не дотолчат и утре да ја прочитам најдобрата можна вест..Gasperini has kicked off by Morati ....не можам да ви опишам колку ќе бидам среќен ако го избркаат генијалецов....и уште подобра вест ќе биди Dzoni Vajsmiler has signed for Inter for 2 years as new manager...се надевам ќе се оствари:D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.927
Поени од реакции
44.993
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Накратко моменталната ситуација:

Jim: I'm appalled.
Sir Humphrey: You're appalled? I'm appalled.
Jim: I just can't believe it I'm ... I'm appalled. What do you make of it Bernard?
Bernard: I'm appalled.
Jim: So am I, appalled.
Sir Humphrey: (after a pause) It's appalling.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ова со Пацини сега му е не оти верува во него туку оправдување демек еве ви го.
Човекот нема поима што да прави со екипата.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Абе и ние сме да не фатиш и да тепаш. Знаеме дека треба Гасперини да си оди и не ја користиме шансава да изиграме ДУПЛА ПОБЕДА за Новара. Минимум 15коф.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.355
Поени од реакции
113.668
@Види Фотос, а во кого е проблемот ако не во тренерот? Како ќе каже тренерот така играат играчите, он им кажува играјте ја таа ебана 3-4-3 и они нормално дека ќе го слушаат, ма пичка ли му материна негова. Како бе може да не сфаќа дека НЕ ЈА БИВА ТАА ФОРМАЦИЈА????? Ние обичните смртници кои сме кајгана членови и поим си немаме од фудбал приметивме дека тимов е очај. ОООООО боже прв пат у живот глеам ваков дебил.
П.с. Цезар е педер требаше да го пушти Мацарани да даде гол.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Овие две измени што ги направи Гасперини на полувреме само си ја покажуваа својата немоќ и не е он крив толку знае човекот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.912
Поени од реакции
16.174
@Види Фотос, а во кого е проблемот ако не во тренерот? Како ќе каже тренерот така играат играчите, он им кажува играјте ја таа ебана 3-4-3 и они нормално дека ќе го слушаат, ма пичка ли му материна негова. Како бе може да не сфаќа дека НЕ ЈА БИВА ТАА ФОРМАЦИЈА????? Ние обичните смртници кои сме кајгана членови и поим си немаме од фудбал приметивме дека тимов е очај. ОООООО боже прв пат у живот глеам ваков дебил.
П.с. Цезар е педер требаше да го пушти Мацарани да даде гол.
Тренерот ќе му речи на Лусио, влегувај во гол шанси, дриблај ги противничките играчи. А на Снајдер му е речено да дреми во одбрана и да шутира од 50 метри.
Секако.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.355
Поени од реакции
113.668
Тренерот ќе му речи на Лусио, влегувај во гол шанси, дриблај ги противничките играчи. А на Снајдер му е речено да дреми во одбрана и да шутира од 50 метри.
Секако.
Не, туку тренерот му мести формација на Лусио каде што не знае дали е десен бек или централен бек, дали да ја изнесе топката и да дрибла 343242 луѓе или да ја рогне, е тоа го прави Гасперини, 10 од 11 играчи ги игра на неприродна позиција, освен Цезар кој кај и да е и него ќе го префрли во средината за да го зачуваме резултатот, нели појака средина да имаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom