Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Море го бркам на полувреме Гзперини заедно со Јурич.Нека го продолжи второто полувреме со Барези на клупата на Интер!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.002
Нула шанси за гол 45 минути против Новара, они ја имаа најзрелата шанса за гол на стартот и дадоа гол ...
Да, голем напредок во играта има, одлично, Лусио не се знае што игра, десен бек, централно во одбрана, деструктивец, централно во средината, офанзивен играч за врска ... изгледа имал некоја од овие улоги освен централен дефанзивец баш кога примија гол.

Да не можеш тактички да подготвиш екипа за да биде способна да создава шанси против тим ко Новара, е и за тоа треба да си експерт мора да признаеме.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Aјде сега да прочитаме на Интер.ит во рубриката На денешен ден...http://www.inter.it/aas/squadra/accaddeoggi?L=en
Во делот

LAST MATCH FOR INTER
Date Player Match
20-09-2001 Benoit Cauet Inter-Brasov 3-0 (Coppa UEFA)
20-09-1931 Leonida Lucchetta Casale-Ambrosiana 3-1 (Campionato
20-09-2011 ASSPERINI Novara-Inter 2-0 (Campionato)

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Дали се има десено тренер да се избрка на полувреме?
Ако не и така е во публика Морати,нека слезе и на клоци да го исшутира таму од кај што дошол,(ке биде запамтен барем по тоа Assperini).
:mad:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.175
Реално и играчите за ку*р не ги бива. Неможи како раштиман оркестар да се на терен, Лусио подобри дриблизни прај од Милито. :eek:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Леле што направивме!!! :pos:

Додека не свати Гасперсон дека 3-4-3 со овој тим не ја бива, и не смета на услугите на Алварез, Пацини па и Кутињо, нема да може да да победиме ни некоја селска екипа како Новара...

Очекувам Кутињо и Зарате да влезат уште на старт на второ, во спротивно ништо не правиме.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Znae gazperson sto prai ostaveto go covekot da si aj vrsi rabotata ne se sekirajte ke vidite deka ke pobedime na krajta so 2-1 :P

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Морати слеп си ли бе алоооо,нели гледаш дека тренерот појма нема од ништо !! Ги молам Курва Норд да викнат против Морати и Гасперини,9 бода изгубивме заради идиот не ми се верува!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.002
Реално и играчите за ку*р не ги бива. Неможи како раштиман оркестар да се на терен, Лусио подобри дриблизни прај од Милито. :eek:
Неможе да не создадат шанса за гол а играат со Новара, тоа не е ради играчите и ради неможноста да направат дриблинг, него имаат тактичар на клупа кој толку му е капацитетот, да има само поголем посед од протнивниците, мада со Рома тоа не му успеа.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Па добро бе луѓе, дали овие воопшто тренирет? Дали овие воопшто се уигравет? o_O
Или пак секој ден си прават скара...?

Едноставно, бруки сме...

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Што има слободно од менаџери? Да не завршиме со Михајловиќ... пошто и него го чека клоца од Фиоре...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене не ми е до смеење..ако случајно остани Гасперини после овој натпревар ни се заканува Европа Лига..кој знае дали и тоа ќе фатиме ако Морати му даде доверба на Гасперини да ни го доуништи тимот...кога ви велев дека е јувенташки шпион вие ме дупевте:D:D...малце сериозно..апсолутно сите играчи сосе стручниот штаб го срама клубот што се појавуваат воопшто како претставници...не знам како Морати и Бранка ќе реаираат на оваа ама ваљда не се слепци да не заприметат дека работата е до Гасперсон..

Kajgana Shop

На врв Bottom