Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Дефинитивно Мунтари е натрапникот ... Во секој поглед ... Треба едно 4аоо да му се каже нему ... Нека се спакуваат заедно со Гасперини ... Никој нема мн да жали по нив !!!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
sega gledas povikani 6 igraci od sredina, utre ke bidat 5, ke falat kutinjo i alvarez, a zaneti ke igra na sredina kako i sekogas.

Sekogas mora da mu najdat mesto na govedovo, interesno ke bide dali ako veke koga nema da mozat da go pikat vo sredina ili nazad, ke go igraat napred, mislam deka ke go igraat kako levo krilo. Den koga se otkazuvam od fudbalot ke bide toa.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.987
Па во моментов, боље Занети да игра него Камби, true story, и тоа Занети ко деструктивец, баш на позицијата на Камбијасо, ја ви гарантирам минимум едно скалило подобри ќе се и во одбрана а и во напад кога ќе префрлаат топка од своја половина на нивна.

Нешто што најмногу мрзам се играчи кои не знаат да водат топка, Камби беше ( и сеуште е ) еден од нив со тоа што фантастичен беше во одбрана и одлично ги командаше нештата на терен дур мафташе со тоа рацене, али сега ова второво го нема, испари ...

Средината утре да ја држат Снајдер, Алварез и Занети на пример, нештата ќе бидат каде-каде поинакви, дури и со 352 или 3412 СЕЕДНО, ќе победат ... тим ко Новара.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Igrachive ni plachat za 4-2-3-1, bukvalno ni plachat za vakva formacija... ama ajde de, kade se figo, migo, branka, moratti... znaat da jadat lajna, a ne znaat merki da zemat.

Inaku da, Kambi e vo katastrofalna forma, ama za mene e najintelegenten igrach za taa pozicija, a pozicijava pred se bara da se chita igrata pa posle da se trcha kako konj, zatoa i non stop si vikam, kambi so obi da igraat kako destruktivci vo 4-2-3-1, ni barca ni marca nema da mozat da mrdat. Inaku da ne ispadne deka hejtam bez prichina, i jas imam primeteno poslednive utakmici zaneti od kambi e 2-3 skalila pogore vo igra. dodusa i nagatoko e podobar od kambi ovie natprevari, ama toa e toa. Da sedam da se macham zaradi eden gasperini nemam namera...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Менхентен брат..јас би ти препорачувал да не го гледаш повеќе Интер бидејќи сигурен сум дека Камбиасо и Занети ќе се здиват на теренот и ќе ораат 90 минути како Клеверли и Андерсон во Манчестер..и гол нема да примиме(барем):D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
za kambi ne sum protiv da igra, zatoa sto ako ne igra formata nikogas nema da si ja vrati, a za zaneti, mislam deka cela makedonija veke znae sto mislam :)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Жално е тоа што купуваме млади таленти ко Алварез, Кутињо, Кастињо и др, а воопшто не ги играме. Подобро да се позајмат некате каде ке можат да играат константно и ке се развиваат побрзо.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
жално е некој што се кажува за навивач на Интер да го именува големиот капитен Занети со навреди. алооо, тој ли е крив што немаме асален тренер кој би можел од него да извлекува максимум колку што може,као ферги со Р. гигс?? а и сега, попрво би тргнал некои други, и ПОМЛАДИ, па потоа него... не е за секогаш да е прв тим, но како и деки и некои други, може повремено да дава многу за овој тим

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
жално е некој што се кажува за навивач на Интер да го именува големиот капитен Занети со навреди. алооо, тој ли е крив што немаме асален тренер кој би можел од него да извлекува максимум колку што може,као ферги со Р. гигс?? а и сега, попрво би тргнал некои други, и ПОМЛАДИ, па потоа него... не е за секогаш да е прв тим, но како и деки и некои други, може повремено да дава многу за овој тим
Ако си ги погледнал игрите на интер ќе видиш дека во последнтие 2 нема никакфа врска тренерот туку играчите си го ладат на теренот и кога ќе изгубат го криват тренерот незнаел формација нзн ти што.Гасперини за мене најмалце ја сноснува вината за лошите резултати а кога ќе погледнап игралите како играт тогаш ќе ти стане јасно кој е виновен за ваквиот старт на интер погледни хајлајтс од претходните 2 натпревари ивиди што се дешава,што изнапромаши милито и остананите играчи

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.987
Баш напротив, не си го ладат играчите на терен што најмногу боли, зашто обично кај голем тим кога играчите се оставаат на теренот под дифолт и резултатот треба да е поволен, а и играта, кај Интер нит едното нит другото се случај ...

На кого да се замери за мечот со Рома дека не трчал ? Се оставија во тој меч фудбалерите али на тактички план подготвеноста накај минус тераше, и после се деси Мунтари, дуплиот фејспалм на мојата фаца ме оневозможуваше асално да го гледам остатокот од натпреварот.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.987
Гасперини пред првиот меч со Палермо кажа, не му судете на Интер за тактиката која ја преферира, судете им на резултатите, он мислеше парче ќе прави ...
Ден потоа, бум, тежок демант, епа јебига, сам си го бараше, незнам што очекува сега.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Уште еден мал кикс на Гасперини и 100% ке лета. На велико се збори за негов наследник.
Кике Санчес Флорес лично изјави дека бил контактиран, Купер сам се нуди на Интер, денес прочитав дека Раниери и Морати исто така разговарале, каде се договориле доколку дојде до промена на тренерското место во Интер, да потпише договор само до крајот на сезоната. Се спомнуваат исто така имињата на Липи, Делио Роси, Роберто Баџо.

Kajgana Shop

На врв Bottom