Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Имаш и во Буњаковец најгоре,до Браво е.Татоо студија во Скопје?
Имаш и во Буњаковец најгоре,до Браво е.Татоо студија во Скопје?
http://www.ebay.com/itm/Bicycle-Playing-Cards-125th-Anniversary-Edition-/290608824643?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a9a2c143#ht_500wt_1287Картаџии и илуизонисти..ми треба многу вашата помош..
Кај можам да НАРАЧАМ bicycle карти?
Ги нема тие мене што ми требаат за да ги купам,па ми треба да нарачам.
Ако имате идеја каде би можела тоа да го направам,би била мноу благодарна ако го споделите вашето знаење со мене.
Фала.. иначе тие у влае ич не ги бива само оган фрлаат имаат во сите бои ама бојата усвтари е жута(пламен)--- надополнето: Sep 17, 2011 10:10 PM ---
Ако мислиш таа во Порта Влае не е Мирновец туку АС Комерц се вика, и бакљите се 500 ден. Бугарски се.
--- надополнето: Sep 17, 2011 10:13 PM ---
Тешко се наоѓа, барај во земјоделска аптека како stump remover(отсранувач на пенушки)
Незнам стварно какви се тие, јас бакљи купував од Мирновец прво беа 280 ден, па ги накачија 350 и последен пат беа 450. Од тие италјанските имаа на триење што се палат. Види јави им се на Мирновец, распрашај се, продавницата не им работи, ама можеш да им се јавиш, еве ти го мобилниот 075282323Фала.. иначе тие у влае ич не ги бива само оган фрлаат имаат во сите бои ама бојата усвтари е жута(пламен)
Имаш и во ТЦ Буњаковец на 2 кат, студиото на Игор, Скин Арт. Потоа и во Ново Лисиче на бул. Асном 36 студиото еМИНИМАЛ на Емилија Пендева. Има уште неколку, ама овие први ми паѓаат на памет. Во Валијант работеше еден тату уметник, ама во Валијант во центар меѓу зградите спроти соборен храм, кај Mr.Jack кафичот.Татоо студија во Скопје?
Имаш во OneWalkman слушалки ???
Sport M мисламКаде може да најдам дрес на македонската кошаркарска репрезентација,за подарок ми е?
Фала за бројот.. Иначе кај има земјоделски аптеки низ скопјево за да не акам ко будала ако не те мрзи да ми пишеш.. Исто за баклји значи ако најдеш не му ја мисли имаше едно време сеа пред неколку месеци куржеа едни турски MESALE вакви беа ко на линков http://www.volkankonfeti.com/mesale_satisi_firmasi.jpg и беа предобри значи убаво затворена осигурана добар дим јака црвена боја презадоволен сум ама више ги нема..Незнам стварно какви се тие, јас бакљи купував од Мирновец прво беа 280 ден, па ги накачија 350 и последен пат беа 450. Од тие италјанските имаа на триење што се палат. Види јави им се на Мирновец, распрашај се, продавницата не им работи, ама можеш да им се јавиш, еве ти го мобилниот 075282323