fire.strtr
The Prodigy
- Член од
- 28 февруари 2008
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 0
Секогаш е таков. Навика му е тоаMeси беше ѕвер
Секогаш е таков. Навика му е тоаMeси беше ѕвер
a be nie si go ostvarivme toa sto go baravme vo Camp Nou,se vrakame neporazeni na OT,nivnata cel ne se ostvari,ama sepak ima uste 90 min,nisto ne se znae,topkata e trkalezna i se moze da se sluci.Супер игра имате уште голови ви фалат ама денес можеби ја имавте играта ама тактички бевме подобри од вас позз
Бевте сосема солидни тактички. Дури и мислам дека би можеле да и парирате на некоја НФЛ екипа.Супер игра имате уште голови ви фалат ама денес можеби ја имавте играта ама тактички бевме подобри од вас позз
е ај бе жити се немојте со овие муабети демек сте дошле по нерешено, цццц,a be nie si go ostvarivme toa sto go baravme vo Camp Nou,se vrakame neporazeni na OT,nivnata cel ne se ostvari,ama sepak ima uste 90 min,nisto ne se znae,topkata e trkalezna i se moze da se sluci.
Газдата ја држи и Тампа Беј, ете од кај му биле советите на ФергиБевте сосема солидни тактички. Дури и мислам дека би можеле да и парирате на некоја НФЛ екипа.
Па работата беше да извадиме 0-0, а ако ни се прикаже шанса за гол, да го дадеме... Ама тоа е...е ај бе жити се немојте со овие муабети демек сте дошле по нерешено, цццц,
треба ретардиран да си да играш на 0-0, јасно е дека сакавте на контра само да играте и така да дадете голче
Зашто секогаш кога ќе испадне некој натпревар 0-0,секогаш едната екипа вика дека работата као било да биде нерешено.Па работата беше да извадиме 0-0, а ако ни се прикаже шанса за гол, да го дадеме... Ама тоа е...
Грешка си, ова е лига на шампиони, голем е влогот. Целта им е нерешено, бонусот е победата. Се гледа да не се прими гол во гости, ако се прими и да се даде.Зашто секогаш кога ќе испадне некој натпревар 0-0,секогаш едната екипа вика дека работата као било да биде нерешено.
Никој никогаш не иде по нерешено.На сите им е цел да победат и да дадат голови.
А тие после изјави од типот: Кисело е грозјето,не држат вода.
На крајот ќе видиме тоа, кои се слабаци.Не се согласувам,али ај.
За мене само слабаци се тешат со нерешено.