Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
ке имат снимки за брзо време па ке видите
--- надополнето: Sep 18, 2011 5:46 PM ---
И кој е тој гол од среќа? :D
абе сега се прајш демек незнам или со е работава....ај ке ти казам 3 гол бате со се одби ко падна бане

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За овие од Челзи све е на среќа дадено. Многу чудни луѓе.
ке имат снимки за брзо време па ке видите

абе сега се прајш демек незнам или со е работава....ај ке ти казам 3 гол бате со се одби ко падна бане
Одговори ми на постот погоре. Што ќе кажеш за пеналот кој требаше да го има и црвениот на Кол? Или само тоа што ти одговара?

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Дон Руни, требаше да губиме? ај ти се молам еј...најголем фан на Челзи нема да го каже тоа. Нема да се вознемирувам ке пробам да те сфатам.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Terry: The whole world is against us.
Уствари да, забораив :)

Енивеј, честито победа. Прошлиот пат Руни кога утна пенал на Олд Трафорд, беше лани против Арсенал, го зграпчивме првото место и оттогаш не го пуштивме. Се надевам дека и сега ќе е така :)

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Најјаки и точка.
Смешно е да се гледаат Челзи вака беспомошни и безопасни. Како кондом :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Головите, пеналот и глупоста на торес:

нема звук... а што се однесува до повредата на Чича... арно рече етернум погоре да даде господ тери за навек да му се вртка низ куќи....​

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најјаки и точка.
Смешно е да се гледаат Челзи вака беспомошни и безопасни. Како кондом :)
А знаете што е најтрагично? Што тоа што викаат првиот гол дека бил офсајд... на сите мечеви што ги изгледав лани и оваа година во ПЛ не судеа офсајд ако играчот (во случајот Руни) е во офсајд а топката не иде накај него. Али ај, Манчестер е ова, ги сфаќам, сите со лупите седат пред ТВ :icon_lol:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Aбе имавме и среќа на неколку наврати де, признајте си. Празен гол промашија, уште еден чист зицер, па офсајдот за првиот гол, можда и за вториот, а и пеналот не ми изглеаше дека е пенал. На крај дури и убедлива победа, драга ми е победата и се тоа, после се шо се случуваше лани на Стенфорд, ама па не треба да се правиме наудрени. :D

Сигурно и САФ забележа дека не бевме баш најсјајни во средина во прво полувреме и ќе ги среди за наредните утакмици. Во второ веќе по водство од 3-0 очекувано беше да им ја препуштиме средината, па неам замерки затоа.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
АБе каков офсајд Руни мислам дека беше во офсајт ама тој не игра со топката што значи дека е неважно ,а за вториот нема потреба да правиме муабет за офсајт. АБе требаше 5 да им дадат Чуча и Берба требаше да се запишат и они во листата стрелци

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Aбе имавме и среќа на неколку наврати де, признајте си. Празен гол промашија, уште еден чист зицер, па офсајдот за првиот гол, можда и за вториот, а и пеналот не ми изглеаше дека е пенал. На крај дури и убедлива победа, драга ми е победата и се тоа, после се шо се случуваше лани на Стенфорд, ама па не треба да се правиме наудрени. :D

Сигурно и САФ забележа дека не бевме баш најсјајни во средина во прво полувреме и ќе ги среди за наредните утакмици. Во второ веќе по водство од 3-0 очекувано беше да им ја препуштиме средината, па неам замерки затоа.
да бе уште да даеше гол Бербатов и то ќе беше фушарија, Челзи ама ич немаја среќа бе сето она плански им е напраено бе и да повредат играчи и акции и се...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Тоа со Торес не знам дали беше среќа или способности :icon_lol: Не, во право си за тоа што го викаш ама и Де Геа маестрално бранеше денес, мислам дека пола од тука што го критикуваа треба барем да признаат дека згрешиле. Тапа беше средина, Андерсон како на дроги да беше, Флечер како да не паузирал, многу добри топки праќаше.

Се надевам дека Чичарито и Смолинг се океј :place:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
да бе уште да даеше гол Бербатов и то ќе беше фушарија, Челзи ама ич немаја среќа бе сето она плански им е напраено бе и да повредат играчи и акции и се...
Е за стартовите забораив, црвен требаше Кол да добие, за другото ти коментирав горе.

Kajgana Shop

На врв Bottom