Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Mногу маваа тие копилињата, каква копачка екипа ќе беа бе, тери и кешли кол без нозе да шетаат, се да им *бам!

П

Пепси_

Гостин
Браво за цел тим одлична игра,исто така и Де Геа одлични одбрани имаше само малце треба да поработи на оние киксови мали и тоа е тоа.

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
Ajmoooooooooooooo IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ги јебивме мноогуууу многуууууу доброоо хахахаахахахахаахахаха

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Дај пратете торент за натпреварот по пп благодарам однапред

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Многу ти е безвезе тука плукаш а еден пост подоле да спамираш со капс-лок текст. Ок е да критикуваш, ама коментари од типот "треба да губиме" не доликува за вистински фанови .... не го сфаќај ова како критика, само ти давам пријателски совет ;)
Ти на мене не си ми пријател...и требаше да губемо зборено искрено а дали сам фан или не ја си знам,не да ми кажува некој без везе со не ме ни знае...

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
нејкам да провоцирам али реално ке казам дека 2 гола давате од опсајт и никој не реагират од судиине...и еден гол со божија среќа...е да му се мочам во среќата со ја имате...дури почна онај торес да уткат пред гол...ова немогуче е за гледање....позз не беше провокација и немојте да се љутите одма

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито победа од мене, не го глеав мечот. Ако може целосен хајлајц.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
нејкам да провоцирам али реално ке казам дека 2 гола давате од опсајт и никој не реагират од судиине...и еден гол со божија среќа...е да му се мочам во среќата со ја имате...дури почна онај торес да уткат пред гол...ова немогуче е за гледање....позз не беше провокација и немојте да се љутите одма
Можеби за вас е среќа, помош од судии али вистината е разликата во квалитетот.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ајде еден, кој друг гол беше од офсајд освен првиот?

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Идите на 714 кај што сум пишал кој ке биде резултатот....и предходниот со болтон го погодив...мислам дека имаше коментар на тој резултат па ете уште еднаш...ПОЗД

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Опсајт, не тролај, види си ги прошлите неколку мечеви во Премиер Лига како победи Челзи твој а и глупостите со кои се служевте во второ полувреме па после со образ дискутирај. И вие бевте поштедени, требаше пенал за нас (Френки по втор пат на Олд Трафорд игра со рака) и црвен за Ешли, директно на нога на Чичарито. Опсајт ќе ми кажува....

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Ајде еден, кој друг гол беше од офсајд освен првиот?
првиот го знајш а другиот е пассот од незнам кој беше али нани ко ја прими топкана тогаш беше и коментаторон рече дури и снимка покажаја....али сепак добар удар на нани и гол то е јебига ко ке не се сите судии како со требит....али ке имат реванш

Kajgana Shop

На врв Bottom