Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mногу маваа тие копилињата, каква копачка екипа ќе беа бе, тери и кешли кол без нозе да шетаат, се да им *бам!

Браво за цел тим одлична игра,исто така и Де Геа одлични одбрани имаше само малце треба да поработи на оние киксови мали и тоа е тоа.

Ajmoooooooooooooo IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ги јебивме мноогуууу многуууууу доброоо хахахаахахахахаахахаха

Дај пратете торент за натпреварот по пп благодарам однапред

Многу ти е безвезе тука плукаш а еден пост подоле да спамираш со капс-лок текст. Ок е да критикуваш, ама коментари од типот "треба да губиме" не доликува за вистински фанови .... не го сфаќај ова како критика, само ти давам пријателски совет ;)

Ти на мене не си ми пријател...и требаше да губемо зборено искрено а дали сам фан или не ја си знам,не да ми кажува некој без везе со не ме ни знае...

нејкам да провоцирам али реално ке казам дека 2 гола давате од опсајт и никој не реагират од судиине...и еден гол со божија среќа...е да му се мочам во среќата со ја имате...дури почна онај торес да уткат пред гол...ова немогуче е за гледање....позз не беше провокација и немојте да се љутите одма

Честито победа од мене, не го глеав мечот. Ако може целосен хајлајц.

нејкам да провоцирам али реално ке казам дека 2 гола давате од опсајт и никој не реагират од судиине...и еден гол со божија среќа...е да му се мочам во среќата со ја имате...дури почна онај торес да уткат пред гол...ова немогуче е за гледање....позз не беше провокација и немојте да се љутите одма

Можеби за вас е среќа, помош од судии али вистината е разликата во квалитетот.

Ајде еден, кој друг гол беше од офсајд освен првиот?

Идите на 714 кај што сум пишал кој ке биде резултатот....и предходниот со болтон го погодив...мислам дека имаше коментар на тој резултат па ете уште еднаш...ПОЗД

Опсајт, не тролај, види си ги прошлите неколку мечеви во Премиер Лига како победи Челзи твој а и глупостите со кои се служевте во второ полувреме па после со образ дискутирај. И вие бевте поштедени, требаше пенал за нас (Френки по втор пат на Олд Трафорд игра со рака) и црвен за Ешли, директно на нога на Чичарито. Опсајт ќе ми кажува....

Ајде еден, кој друг гол беше од офсајд освен првиот?
првиот го знајш а другиот е пассот од незнам кој беше али нани ко ја прими топкана тогаш беше и коментаторон рече дури и снимка покажаја....али сепак добар удар на нани и гол то е јебига ко ке не се сите судии како со требит....али ке имат реванш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom