- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
честито победа и нека ни се множат
glory glory man united
glory glory man united
Ти на мене не си ми пријател...и требаше да губемо зборено искрено а дали сам фан или не ја си знам,не да ми кажува некој без везе со не ме ни знае...Многу ти е безвезе тука плукаш а еден пост подоле да спамираш со капс-лок текст. Ок е да критикуваш, ама коментари од типот "треба да губиме" не доликува за вистински фанови .... не го сфаќај ова како критика, само ти давам пријателски совет![]()
Можеби за вас е среќа, помош од судии али вистината е разликата во квалитетот.нејкам да провоцирам али реално ке казам дека 2 гола давате од опсајт и никој не реагират од судиине...и еден гол со божија среќа...е да му се мочам во среќата со ја имате...дури почна онај торес да уткат пред гол...ова немогуче е за гледање....позз не беше провокација и немојте да се љутите одма
Ајде еден, кој друг гол беше од офсајд освен првиот?нејкам да провоцирам али реално ке казам дека 2 гола давате од опсајт и никој не реагират од судиине...и еден гол со божија среќа...е да му се мочам во среќата со ја имате...дури почна онај торес да уткат пред гол...ова немогуче е за гледање....позз не беше провокација и немојте да се љутите одма
Опсајт, не тролај, види си ги прошлите неколку мечеви во Премиер Лига како победи Челзи твој а и глупостите со кои се служевте во второ полувреме па после со образ дискутирај. И вие бевте поштедени, требаше пенал за нас (Френки по втор пат на Олд Трафорд игра со рака) и црвен за Ешли, директно на нога на Чичарито. Опсајт ќе ми кажува....нејкам да провоцирам али реално ке казам дека 2 гола давате од опсајт и никој не реагират од судиине...и еден гол со божија среќа...е да му се мочам во среќата со ја имате...дури почна онај торес да уткат пред гол...ова немогуче е за гледање....позз не беше провокација и немојте да се љутите одма
првиот го знајш а другиот е пассот од незнам кој беше али нани ко ја прими топкана тогаш беше и коментаторон рече дури и снимка покажаја....али сепак добар удар на нани и гол то е јебига ко ке не се сите судии како со требит....али ке имат реваншАјде еден, кој друг гол беше од офсајд освен првиот?
И кој е тој гол од среќа?Ајде еден, кој друг гол беше од офсајд освен првиот?