- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Аман со ова навалете симнувајте, не сме пиратски форум.ГЕЈМУНДА навалете симнувајте.
Аман со ова навалете симнувајте, не сме пиратски форум.ГЕЈМУНДА навалете симнувајте.
Ми изгледа примамливоИзлезе HARD RESET.
Добра е играва го играв ја демото , според мене оваа е вистинскиот наследник на Duke Nukem според тоа што го играв.Ми изгледа примамливо
абе Мафиа 2 би требало да ти ја тера али на low-med, земи cod 4, 5 battlefield,hitman би требало да ти ги тераПредложете ми некоја игра што можам да ја играм со овие перформанси:
Pentium R Dual CPU
E2200.2.20GHz
2.20GHz 2.00GB of RAM
графичка - GeForce 8400GS memory size 512 MB.
Некоја од игриве со пукање,мафија слично такво,знам дека тие бараат повеке меморија затоа прашувам
Баш сега ја инсталирав,добра е на low терабрате да си ја инсталирас call of duty 4 многу уба игра е(сморед мене една од најдобрите 10 со сум ги играл со пукање) и битребало да ти ја фатити за овие перформанси со low-med.
Ако бараш понови пробај:Дајте добри РПГ игри ))
Ако си за долги, нелинеарни и комплексни РПГ наслови, нема да погрешиш. =)Вредит да ја спуштам The Witcher 2: Assassins of Kings од SKIDROW 13.97 GB?? Добра е играва?
Си го играл кецот?Ако ти се свиѓа кецот тогаш нема што да се двоумиш.Вредит да ја спуштам The Witcher 2: Assassins of Kings од SKIDROW 13.97 GB?? Добра е играва?
Не сум го играл, ама по слики и видеа, ми се допаѓа играва, сакам вакви игри, на крај од месец ќе ја симнам.Си го играл кецот?Ако ти се свиѓа кецот тогаш нема што да се двоумиш.