Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки препорака за Рели симулација, на постар компјутер.
РАМ 2гб
Графичка Nvidia 8500GT 512vram
Procesorr Intel dual core 2GHz
Да има забавен гемплеј, графика да биде солидна.Може да биде и постара игрица(само не некоја од серијалот на Dirt)

Colin McRae 2005, само на таа ми текнува.

Дечки препорака за Рели симулација, на постар компјутер.
РАМ 2гб
Графичка Nvidia 8500GT 512vram
Procesorr Intel dual core 2GHz
Да има забавен гемплеј, графика да биде солидна.Може да биде и постара игрица(само не некоја од серијалот на Dirt)

Colin McRae 2005, само на таа ми текнува.

...

Иначе добри ти се Xpand Rally Xtreme и последното WRC официјално, од 2010 шо е. Испробано на слична конфигурација, двете супер тераат а графиката си е добра. :)

...

Иначе добри ти се Xpand Rally Xtreme и последното WRC официјално, од 2010 шо е. Испробано на слична конфигурација, двете супер тераат а графиката си е добра. :)

Colin McRae =/= Dirt
Dirt 1,2,3

Мислам дека се рачуна ко посебна игра.

Colin McRae =/= Dirt
Dirt 1,2,3

Мислам дека се рачуна ко посебна игра.

Не е посебна, под CMR e.
Colin McRae: Dirt 2 (known as Dirt 2 in the Americas and stylised, DiRT 2) is a racing game released in September 2009, and is the sequel to Colin McRae: Dirt.
Dirt 3 (stylised DiRT 3) is a rallying video game and the third in the Dirt series of the Colin McRae Rally series, developed and published by Codemasters.

Некоја добра авантуристичка игра и некоја со коли како Краш.
Фала однапред.

Дај кажете некоја добра стратегија(постара) (да е со стари народи,нејќам ништо од типот на Red a Lert и нејќам фантазија)(нешто да е како Rise of Nation)

некоја реална стратегија да нема некои фантастични работи и фантастични раси,држави и слично !

некоја реална стратегија да нема некои фантастични работи и фантастични раси,држави и слично !
Rise and Fall: Civilizations at War
ем стратегија ем и во прво лице може да се игра со некој од хероите-цезар,алек тхе грејт и тн..јака игра

Предложете ми некоја игра што можам да ја играм со овие перформанси:
Pentium R Dual CPU
E2200.2.20GHz
2.20GHz 2.00GB of RAM
графичка - GeForce 8400GS memory size 512 MB.
Некоја од игриве со пукање,мафија слично такво,знам дека тие бараат повеке меморија затоа прашувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom