- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Подобро јас Македонец а тој штотуку излезен од гроб!
Јас македонец а она русинка
Подобро јас Македонец а тој штотуку излезен од гроб!
Јас македонец а она русинка
Метафора!да не викаш и ти.. И како колку сакаааааа,што ли беше сега ова...КАКВА БОМБА
Доста добро потфрливме со Хрватска и Грција нели?Сите мора да сватиме дека оваа репрезентација е доста зрела,доста искусна и плус го имаме Марин на клупа кој очигледно ги има правите зборови баш кога е најпотребно.Овој натпревар мислам дека ќе го добие токму Марин со својата тактикаДенес ќе биде многу потешко од што мислиме. Најпрво не треба да претеруваме иако е веќе ние веќе ги смачкавме Русите со изјави... Русите се една репрезентација која игра фантастично под кош и која повторно може да доминира за шут посебно за три поени... Ако мислиме дека лесно ќе ги добиеме, лесно се лажеме. Проблемот според мене на денешниот натпревар е што кај нашите се чуствува притисок да го добијат овој меч бидејќи сепак се работи за крунисување на оваа игра на цело ЕП и осовојување медал. Токму во вакви утакмици сме потфрлале.
Не.Ако ја победат Русија одат директно на ОИ без квалификации... Ако не ја победат ќе мораат преку квалификации..
Одиме на победа!!!!!!!!
http://www.supersport.com.mk/index.php/kosarka/evro-basket/2483-2011-09-18-08-44-41.htmlНе.
Само првите 2 одат директно.
Добро донекаде си во право, сега имаат поголема претстава за нашата игра.И ти си во право, ама не заборавај дека и нашиот тим ја има истата предност.Плус верувам дека ќе играме помотивирано и подобро од минатиот пат.Само ајде, џабе се прогнози можеме до утре вака, може да се случи да сум грешка, може не........Сега брзо ќе видиме!Денес ќе биде многу потешко од што мислиме. Најпрво не треба да претеруваме иако е веќе ние веќе ги смачкавме Русите со изјави... Русите се една репрезентација која игра фантастично под кош и која повторно може да доминира за шут посебно за три поени... Ако мислиме дека лесно ќе ги добиеме, лесно се лажеме. Проблемот според мене на денешниот натпревар е што кај нашите се чуствува притисок да го добијат овој меч бидејќи сепак се работи за крунисување на оваа игра на цело ЕП и осовојување медал. Токму во вакви утакмици сме потфрлале.
Остај ги тие срање страни шо си немаат везе.http://www.supersport.com.mk/index.php/kosarka/evro-basket/2483-2011-09-18-08-44-41.html
A и чудно ми беше, како тоа третата најдобра репрезентација во европа нема да е пласирана директно на ОИ, и таа зема медаљ
Ајде да се надеваме дека ќе победат за да одат директно на ОИ без квалификации.
Остај ти македонскиве страници, пола од нив ни самите незнаат што пишуваат.
Значи вака ако анализираме од почеток најголем притисок да ја добиеме беше првата со Црна Гора бидејќи сите мислеа оти таа ќе решава за трето место. Откако изгубивме немавме притисок веќе и се потврдивме како аутсајдери игравме опуштено но тактички спремни и таа игра без притисок не донесе токму тука каде што сме. Само на таа прва утакмица бевме оптеретени дека мора да ги добиеме. Затоа и потфрливме.Доста добро потфрливме со Хрватска и Грција нели?Сите мора да сватиме дека оваа репрезентација е доста зрела,доста искусна и плус го имаме Марин на клупа кој очигледно ги има правите зборови баш кога е најпотребно.Овој натпревар мислам дека ќе го добие токму Марин со својата тактика
А зошто МКД стои во квадратчето заедно со Русија ?Остај ги тие срање страни шо си немаат везе.
Ова ти е од ФИБА па сеа види си сам
МВП ќе биде човек од финале поточно од победникот 90% Пау Гасол. Ама затоа БО заслужува да влезе во петорката заедно со Паркер иако се иста позиција можат и да менуваат 1 и 2.Сакам денеска, ако останале нашиве фанови, да почнат да скандираат MVP, MVP кога ќе ја има Бо топката.