Епик изменаГО СТАВИ МУНТАРИ МЕСТО ФОРЛАН ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
ГО СТАВИ МУНТАРИ МЕСТО ФОРЛАН ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
Тоа само затоа што и тие се утепани. Да игравме со некој како Наполи ќе не наполнеа.п.с. Инаку ова е сепак добар резултат за човек ко Гасперини кој реално нема капацитет да води голема екипа, сепак и бод лапна и не прими гол, сепак напредок е тоа за него со оглед дека губи 2 меча по ред и прими се на се 5 голови, плус и поразот од Милан каде примија 2.
И тој еден е никој друг туку МУНТАРИ !!!Само едно ке кажам. Мурињо кога бркаше резултат играше со 4-ца напаѓачи, а Гасперини кога брка резултат со еден!!
Каков Ето бе какви бакрачи, ќе го извадеше денес на полувреме за Бјанчети од клупа, не е до играчите, има тимов добри индивидуалци, Зарате се разигра, имаше еден опасен шут, неколку супер пасови у центар на шеснаестерец ама кој кур кога таму беа Мунтари, Камбијасо и Снајдер, играа без напаѓач по замената Мунтари - Форлан, тука само се удира печат за капацитетот на Гасперини и тука мислам дека и најголем оптимист кој верувал во овој тренер у моментов го менува својот став и се приклучува на оние кои веќе знаат за што е способен Интер со ваков тренер.Искрено треба да плачите по ЕТО а 3-5-2 ви е мизерна тие пет во средината се бунат и не знаат кој што да игра...може ке ви профункционира замислата на ГАсперсон али кога незнам...
Не се криви играчите кога имаме ваков кретен на клупа,приметивте ли дека неможеме да ја изнесеме топката ? Да играме со Барса може некако ке разберам,али со шугава Рома Самеул и компанија цело време ја рогаа бидејки немаа кај да ја дадат,наискрено сега да ми е пред очи Гасперни има гол да го соблечам и да го шетам низ Милано!
Да бе, Пацини на клупа беше ...Сигурно Пацини му рекол фак оф во 80 кога му рекол да влегува.Мунтари ништо полошо не изигра од останатите.