Bundesliga 2011/2012

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Bayern Munich

Гласови: 47 48,0%
  • Borussia Dortmund

Гласови: 38 38,8%
  • Bayer Leverkusen

Гласови: 0 0,0%
  • Schalke 04

Гласови: 6 6,1%
  • Werder Bremen

Гласови: 3 3,1%
  • HSV

Гласови: 1 1,0%
  • VFB Stuttgard

Гласови: 2 2,0%
  • VLF Wolfsburg

Гласови: 1 1,0%

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
На небањати играчи(со мал исклучок) зошто да не им пуштиме вода? Стави го тука и Мурињо, иако за него е потребен друг третман, водата не му помага.
Требаше солна киселина да употребите. :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Директен црвен.

Колку што видов некој од резервите или навивач се спушти доле и свирна со свирче пред тоа да го направи Штарк па го истераа.

Во прво полувреме Вајденфелер требаше да пополни лото тикет :D, Штарк мислам дека донесе правилни одлуки иако на прв поглед не изгледа така, Кагава се изгуби и Гроскројц слабо изигра, и глобално не се тоа што беа од претходна сезона ама сепак ќе бидат конкуренти до крај.
Не баш, пред Калдец Хумелс требаше да добие втор жолт. Така многу ке се изменеше текот на натпреварот.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не баш, пред Калдец Хумелс требаше да добие втор жолт. Така многу ке се изменеше текот на натпреварот.

Гледаш дека Хумелс веќе е легнат со намера да изблокира и да ја избие топката, е сега кога го изгуби чекорот и не можеше понатаму се проба во театрално паѓање. :D

Грешката му беше што досуди фаул за Баер, е тука стварно не ја следам логиката, кога веќе ја донесе одлуката германецот да не добие жолт требаше да добие другиот за симулација.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275

Гледаш дека Хумелс веќе е легнат со намера да изблокира и да ја избие топката, е сега кога го изгуби чекорот и не можеше понатаму се проба во театрално паѓање. :D

Грешката му беше што досуди фаул за Баер, е тука стварно не ја следам логиката, кога веќе ја донесе одлуката германецот да не добие жолт требаше да добие другиот за симулација.
Bundesliga Spieltaganalyse :LOL: (y)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Леле Раул од четврта а и сам не знае како :icon_lol:

G

_Ghost_

Гостин
Абе глеајте Ројс како игра. Треба да си го потспремиме за кај нас за година-две.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе глеајте Ројс како игра. Треба да си го потспремиме за кај нас за година-две.
Преддоговор некаков му е мајката. Да се пријде сега и да се спреми терен за лесен трансфер за година макс две. Детето е ѕвер, греота е да скапува во Гладбах. Мислам дека од кај нас има и реални шанси за прва постава на Германија да се избори...

Уште наредна сезона би го земал малку да собере искуство од Рибс и Робен сезона-две тамам. И веќе жал ми е да го гледам Милер те лево те десно. Измислен е за по средина! Перфектно би било Ројс да е тука да заменува за стаклениве а Милер со Кроос да си ротираат позади Гомез.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Хлеб на позајмица од Барселона во Волфсбург..

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Преддоговор некаков му е мајката. Да се пријде сега и да се спреми терен за лесен трансфер за година макс две. Детето е ѕвер, греота е да скапува во Гладбах. Мислам дека од кај нас има и реални шанси за прва постава на Германија да се избори...

Уште наредна сезона би го земал малку да собере искуство од Рибс и Робен сезона-две тамам. И веќе жал ми е да го гледам Милер те лево те десно. Измислен е за по средина! Перфектно би било Ројс да е тука да заменува за стаклениве а Милер со Кроос да си ротираат позади Гомез.

за 3-4 години Draxler од шалке ќе биде најдобар играч во бундес,додека е млад треба да го дрпнат!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
За Дракслер не сум 100% убеден. Шалке некако има многу „солидни“ млади таленти во офанзива ама не знам кој ќе се избори да стане играчиште а кој ќе биде „нов Ракитиќ“ (не викам дека Иван е тапа ама многу повеќе го пумпаа од она што испадна според мене). Холтби, Баумјохан, Дракслер... Да видиме кој од овие ќе се пробие.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
За Дракслер не сум 100% убеден. Шалке некако има многу „солидни“ млади таленти во офанзива ама не знам кој ќе се избори да стане играчиште а кој ќе биде „нов Ракитиќ“ (не викам дека Иван е тапа ама многу повеќе го пумпаа од она што испадна според мене). Холтби, Баумјохан, Дракслер... Да видиме кој од овие ќе се пробие.
и Чехот Јан Моравек :sneaky:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Еве како типував на bundesliga.de

Фрајбург - Штутгарт 1:2

Баер Леверкузен - Кепн 3:1