Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Абе ајде и Оној Игор Трпевски многу е пристрасен само коментира нешто што нема врска каков е како коментатор нема ни К од култура знам дека ја сака Македонија ама сите ја сакаме нели.
Па да беше некој млитав, ка 97% од остали, ќе беше што е со коментаторов.. типов ја дава цела енергија да ни го доволи свекој момент од натпреваров ти пак наоѓаш замерке... па нз кој треба да коментира..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
Уште еднаш честитки за овој успех, и да одиме до МЕДАЛ! кога веќе сме дошле до тука, да не се враќаме со празни раце.

Да живее МАКЕДОНИЈА!

Отворај нова тема :D

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Почитувани пријатели од Русија...
Ќе ве победиме во недела....
Нема кај да бегате....
Поздрав од Македонија!!

Или на Руски би било грубо речено вака(се надевам дека Google Translate барем приближно е точен,иако се сомневам)...:D

Дорогие друзьја из России ..
Мы победим в воскресенье ....
Суштествует не место бежать ....
Привет из Македонии!

:pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Ај утре ќе ја отворам.:D
Таман испукајте се на оваа тема, да ви пројде ќефот.
Ако не пак, некој друг нека ја отвори.:)
Едит : отвориле ете.
Па време беше ти да промашиш еднаш :pos:
Ајде чувај се сега за турнирот за Олпмпијадата. И вежбај секојдневно очекувам пласман на ЛОИ а таму и титула. :D

Јас уште на вечерта им реков на Русите, ќе ни вратите за ова!
Сакам да ја победиме Русија, па да и вратиме за тоа што ни го направи! И секако дечкиве стварно заслужуваат титула. :)
Подобро да си го одржиш зборот ;) Сакам ОДМАЗДА!! :coffee:

Почитувани пријатели од Русија...
Ќе ве победиме во недела....
Нема кај да бегате....
Поздрав од Македонија!!
Веќе пишав еднаш и ставив видео за ова

Сакам вака да страдаат. И Аргентина го тепа САД 2 пати за 2 години па после овие им вратија со стил :sneaky:
--- надополнето: Sep 16, 2011 8:14 PM ---
И зошто по ѓаволите ве имам цитирано по двапати како да биле 2 мислења? :cautious:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ставете кога ке излезат видеа и од тројките на Антич и уште забивањата на Антич (мислам 2 беа и на Самарџиски)..

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
РЕСПЕКТ МОМЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!! честитки (y)
ова не е пораз-ова е само ПОТТИК за успехот кој допрва доаѓа.
Вие се надминавте себеси- игравте одлично, покажавте мнооогу, ги натеравте и шпанците да си ги испотат мадињата и да се радуваат што издејствувале победа - премногу збунки им направивте , и многу нерви ги чините - МАХЕЕЕЕЕЕЕЕРИ СТЕ, игравте за ваше и наше задоволство без оптеретување,без секирации и трзавици за разлика од противникот- ПОКАЖАВТЕ КОИ СЕ МАКЕДОНЦИТЕ- вие сте нашите херои и промотори и ја заслужувате СЕТА НАША ПОЧИТ.:cuc:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306

Macedonia's Pero Antic dunks a ball during the EuroBasket 2011, European Basketball Championships semi final match against Spain.

На овај момент толку се искефив што ја бутнав масата и се што беше на неа отиде по петлите :rolleyes:
Не можам да опишам колку се гордеам со нашите дечки <3<3<3<3<3<3<3<3
пр
И малку оф топик :) Војдан, Перо и Предраг ми се пресекси, страшно ме палат :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Macedonia's Pero Antic dunks a ball during the EuroBasket 2011, European Basketball Championships semi final match against Spain.

На овај момент толку се искефив што ја бутнав масата и се што беше на неа отиде по петлите :rolleyes:
Не можам да опишам колку се гордеам со нашите дечки <3<3<3<3<3<3<3<3
пр
И малку оф топик :) Војдан, Перо и Предраг ми се пресекси, страшно ме палат :)
Дркај ајде!:drk::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom