Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Абе ајде и Оној Игор Трпевски многу е пристрасен само коментира нешто што нема врска каков е како коментатор нема ни К од култура знам дека ја сака Македонија ама сите ја сакаме нели.

Па да беше некој млитав, ка 97% од остали, ќе беше што е со коментаторов.. типов ја дава цела енергија да ни го доволи свекој момент од натпреваров ти пак наоѓаш замерке... па нз кој треба да коментира..

Уште еднаш честитки за овој успех, и да одиме до МЕДАЛ! кога веќе сме дошле до тука, да не се враќаме со празни раце.

Да живее МАКЕДОНИЈА!

{E339E0BF-3D14-4E7D-861B-FBD8C7C28C09}flexible.jpg
Отворај нова тема :D

Почитувани пријатели од Русија...
Ќе ве победиме во недела....
Нема кај да бегате....
Поздрав од Македонија!!

Или на Руски би било грубо речено вака(се надевам дека Google Translate барем приближно е точен,иако се сомневам)...:D

Дорогие друзьја из России ..
Мы победим в воскресенье ....
Суштествует не место бежать ....
Привет из Македонии!

:pos:

Ај утре ќе ја отворам.:D
Таман испукајте се на оваа тема, да ви пројде ќефот.
Ако не пак, некој друг нека ја отвори.:)
Едит : отвориле ете.
Па време беше ти да промашиш еднаш :pos:
Ајде чувај се сега за турнирот за Олпмпијадата. И вежбај секојдневно очекувам пласман на ЛОИ а таму и титула. :D

Јас уште на вечерта им реков на Русите, ќе ни вратите за ова!
Сакам да ја победиме Русија, па да и вратиме за тоа што ни го направи! И секако дечкиве стварно заслужуваат титула. :)
Подобро да си го одржиш зборот ;) Сакам ОДМАЗДА!! :coffee:

Почитувани пријатели од Русија...
Ќе ве победиме во недела....
Нема кај да бегате....
Поздрав од Македонија!!

Веќе пишав еднаш и ставив видео за ова

Сакам вака да страдаат. И Аргентина го тепа САД 2 пати за 2 години па после овие им вратија со стил :sneaky:
--- надополнето: Sep 16, 2011 8:14 PM ---
И зошто по ѓаволите ве имам цитирано по двапати како да биле 2 мислења? :cautious:

Ставете кога ке излезат видеа и од тројките на Антич и уште забивањата на Антич (мислам 2 беа и на Самарџиски)..

РЕСПЕКТ МОМЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!! честитки (y)
ова не е пораз-ова е само ПОТТИК за успехот кој допрва доаѓа.
Вие се надминавте себеси- игравте одлично, покажавте мнооогу, ги натеравте и шпанците да си ги испотат мадињата и да се радуваат што издејствувале победа - премногу збунки им направивте , и многу нерви ги чините - МАХЕЕЕЕЕЕЕЕРИ СТЕ, игравте за ваше и наше задоволство без оптеретување,без секирации и трзавици за разлика од противникот- ПОКАЖАВТЕ КОИ СЕ МАКЕДОНЦИТЕ- вие сте нашите херои и промотори и ја заслужувате СЕТА НАША ПОЧИТ.:cuc:

mediaManager

Macedonia's Pero Antic dunks a ball during the EuroBasket 2011, European Basketball Championships semi final match against Spain.

На овај момент толку се искефив што ја бутнав масата и се што беше на неа отиде по петлите :rolleyes:
Не можам да опишам колку се гордеам со нашите дечки <3<3<3<3<3<3<3<3
пр
И малку оф топик :) Војдан, Перо и Предраг ми се пресекси, страшно ме палат :)

Macedonia's Pero Antic dunks a ball during the EuroBasket 2011, European Basketball Championships semi final match against Spain.

На овај момент толку се искефив што ја бутнав масата и се што беше на неа отиде по петлите :rolleyes:
Не можам да опишам колку се гордеам со нашите дечки <3<3<3<3<3<3<3<3
пр
И малку оф топик :) Војдан, Перо и Предраг ми се пресекси, страшно ме палат :)
Дркај ајде!:drk::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom