Манчестер Јунајтед vs Челзи, Олд Трафорд, 17h, 18.09.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот помеѓу Манчестер Јунајтед и Челзи?

• Вкупно гласачи
    112
Статус
Затворена за нови мислења.
Напатени момчиња,прекинете да замарате со Хауард ,погледајте си го тимот некогаш и пронајдете ја причината за поразот.
Очекувам интересен меч,многу возбуда,изедначен дуел и мислам дека предноста на Манчестер е во молскавичните напади кои ги практикуваат,голема воиграност и мислам дека одбраната на челзи ќе има големи проблеми.Сепак нападот е многу ојачан со доаѓањето на Мата и Раул( :icon_lol: )
Поздрав :icon_mrgr:

6284-yes_belt_one_in.jpg

OH NOOOOO :icon_lol:

*пред да се рипнат другите, се заебаваме со Марли :)
Дај бе прати му го тоа на Чарли, ова Марли де, за статистиката на Веб кога судел на натпревари на Манчестер и статистика на натпревари на Челзи, мислам го постираше во темата за ПЛ. :D

Ваљда ќе одјебе тогаш од темата.

Дај бе прати му го тоа на Чарли, ова Марли де, за статистиката на Веб кога судел на натпревари на Манчестер и статистика на натпревари на Челзи, мислам го постираше во темата за ПЛ. :D

Ваљда ќе одјебе тогаш од темата.

Што ќе го постирам тоа, увек коа го постирам никој ништо не ми реплицира, сите го гледаат само тоа што сакаат да го видат : )

Хехе што бе на вас ве прже загубата од 8-2 па мислете сега Арсенал е Челзи.Уживај во мечот во недела не туку типувај тука :D .Патем where is arsenal ? :P :D

Chelsea
Titles in First Division\Premier League
4 - 1954–55, 2004–05, 2005–06, 2009–10
Arsenal
13 - 1930–31, 1932–33, 1933–34, 1934–35, 1937–38, 1947–48, 1952–53, 1970–71, 1988–89, 1990–91, 1997–98, 2001–02,2003–04
:eek::eek::eek:

Душо има уште многу време за Челзи да биде Арсенал.А Арсенал да биде Челзи,то је невозможно,види горе ;)

Chelsea
Titles in First Division\Premier League
4 - 1954–55, 2004–05, 2005–06, 2009–10
Arsenal
13 - 1930–31, 1932–33, 1933–34, 1934–35, 1937–38, 1947–48, 1952–53, 1970–71, 1988–89, 1990–91, 1997–98, 2001–02,2003–04
:eek::eek::eek:

Душо има уште многу време за Челзи да биде Арсенал.А Арсенал да биде Челзи,то је невозможно,види горе ;)
And again we started with the history :D . Кога прашав where is arsenal ?, мислев за сега :).Патем ве боле пораз од 8-2 и сега ајде да го подржеме Ман Утд :) .Наместо да се препуштеш во недела на мечот и да уживаш во фудбалот ти започна со типување од сега :D .Патем има спортски обложувалници а кајгана форум не ми личе на нив :D.Уживај во мечот . После 90 + мин може да се коментира натпреварот :D .После тоа брат што сакаш кажи.Речи Челзи е најслаба ,оние не се тим абе едноставно што ти сака душа можеш да речеш :D

Очекувам интересен натпревар овој пат, со многу голови и добра игра од двата тимови. Лани Јунајтед му одржа лекција на Челзи, ама оваа година сменија тренер, се засилија, па очекувам понеизвесен натпревар и нека победи подобриот.

And again we started with the history :D . Кога прашав where is arsenal ?, мислев за сега :).Патем ве боле пораз од 8-2 и сега ајде да го подржеме Ман Утд :) .Наместо да се препуштеш во недела на мечот и да уживаш во фудбалот ти започна со типување од сега :D .Патем има спортски обложувалници а кајгана форум не ми личе на нив :D.Уживај во мечот . После 90 + мин може да се коментира натпреварот :D .После тоа брат што сакаш кажи.Речи Челзи е најслаба ,оние не се тим абе едноставно што ти сака душа можеш да речеш :D

Што ви одговара,тоа право а ? :) хехе
Реалноста е дека Челзи има 4 титули,Арсенал 13 ;) Кога ти кажав ја каде е Челзи,покажав дека сте таму доле,најдоле ! И треба да кркате многу за да не стигнете.Еве ќе ви помножам по два и пак неможете да не стигнете.Што е со онаа бедна мисла :And again we started with the history?Ja како ќе кажам..?Оnce again that match...Ако веќе толку јадиме гомна,тогаш повеќе смисла има да се дрнка за тоа како клуб,историја и се,него ли за еден катастрофален меч ;)
Него ние 7 години без титула,ами што да кажам за вас , 50 че :)
А како и многу други и ја си го кажувам СВОЕТО МИСЛЕЊЕ за тоа како ќе излезе оваа утакмица,ќужиш ?

Што ви одговара,тоа право а ? :) хехе
Реалноста е дека Челзи има 4 титули,Арсенал 13 ;) Кога ти кажав ја каде е Челзи,покажав дека сте таму доле,најдоле ! И треба да кркате многу за да не стигнете.Еве ќе ви помножам по два и пак неможете да не стигнете.Што е со онаа бедна мисла :And again we started with the history?Ja како ќе кажам..?Оnce again that match...Ако веќе толку јадиме гомна,тогаш повеќе смисла има да се дрнка за тоа како клуб,историја и се,него ли за еден катастрофален меч ;)
Него ние 7 години без титула,ами што да кажам за вас , 50 че :)
А како и многу други и ја си го кажувам СВОЕТО МИСЛЕЊЕ за тоа како ќе излезе оваа утакмица,ќужиш ?
Ок го кажа.Патем 7 години брат не се малце :D .Вие како вистински фанови треба да го заменете Констатин Миладинов и да напишете песна „ Т'га за титула “ . Сепак уживај подобри сте од нас во историја , но за разлика од тоа во денешно време ве тепаме :)

Ок го кажа.Патем 7 години брат не се малце :D .Вие како вистински фанови треба да го заменете Констатин Миладинов и да напишете песна „ Т'га за13 титула “ . Сепак уживај подобри сте од нас во историја , но за разлика од тоа во денешно време ве тепаме :)

Боље 7 него 50 :)
Па да осетите и вие малку како е да не тепате,доста бевме ние 130 години.Еве ви 5-6 години,кршете малку ;) После се ќе си дојде на свое место ;)

Значи било тема секош забегува во друга насока,по неколку страници ... И форумов не е веќе то шо беше.. :icon_mrgr:

Сепак мечов нема да се гледа .. На плоштад ќе бидеме .. :)
--- надополнето: Sep 16, 2011 8:14 PM ---
Ја видов темава и се спремив да гласам за Манчо, и го витам воведот и негде при крај не им верував на очите !
Судија Фил Дауд, го нема од Фергусон син му тој ќељавиот !!
И си гласав за Челзи !
0-2 !!

Till we score !!! Not this time !

Реален да бидам ... Ми се свиѓа мислењево .. :D

Мислам дека МанУ ќе тепа,не дека се у форма туку дека играат дома,сепак и Челзи не се за потценувањеси .+3 ја имам па ајде нека биде 2-1:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom