Манчестер Јунајтед vs Челзи, Олд Трафорд, 17h, 18.09.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот помеѓу Манчестер Јунајтед и Челзи?

• Вкупно гласачи
    112
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе вие го имитирате фантомх или озбилни сте? : )

Не имитираме никого.Фантом е песимист вистински,ние само онака си троламе.
--- надополнето: Sep 16, 2011 11:46 AM ---

Еве ти.Ова ти е коментар од лично искуство.
И како да не мислиш дека и на Челзи нема да го снајде истото.

Не имитираме никого.Фантом е песимист вистински,ние само онака си троламе.
--- надополнето: Sep 16, 2011 11:46 AM ---

Еве ти.Ова ти е коментар од лично искуство.
И како да не мислиш дека и на Челзи нема да го снајде истото.

Е ова ти е глупа,тупа проста,мутава,неандартаслка реакција.(доколку незнаеш што е тоа неандарталец,во некој од следните часови ќе ти се објасни)
Па си го кажувам мислењето,а дали ќе примат 8 или не , ја то незнам,само знам дека моментално се на 5 титули застанати.
Поздрав мај френд :)

Е ова ти е глупа,тупа проста,мутава,неандартаслка реакција.(доколку незнаеш што е тоа неандарталец,во некој од следните часови ќе ти се објасни)
Па си го кажувам мислењето,а дали ќе примат 8 или не , ја то незнам,само знам дека моментално се на 5 титули застанати.
Поздрав мај френд :)

Колку сум јас прост,а ти колку само не.
Поздрав мај френд :D

Ја видов темава и се спремив да гласам за Манчо, и го витам воведот и негде при крај не им верував на очите !
Судија Фил Дауд, го нема од Фергусон син му тој ќељавиот !!
И си гласав за Челзи !
0-2 !!

Till we score !!! Not this time !

Се јави Марли што се губи како Некст Тајм на Евровизија увек кога Манчестер ќе тепа :icon_lol: Не дека поинаку ќе е овој пат :icon_lol:

125198791.jpg

Ни руни ни торес ни никој...ако игра победуваме, ако не игра, друг муабет...

GLORY GLORY PHIL JONES!!! :icon_mrgr:

Дауд? Тоа е тој што дава жолт за секој обичен фаул? o_O Зошто им даваат на вакви судии да расипуваат убави утакмици?

такви судии требаат, а не некој ке го издрибла ке го помине и овој ке земе за дрес да го влече и што е тоа футбал ли е?? не, одма црвен за тоа треба, нема убав футбал денес ради тие педерски фаули

Ја видов темава и се спремив да гласам за Манчо, и го витам воведот и негде при крај не им верував на очите !
Судија Фил Дауд, го нема од Фергусон син му тој ќељавиот !!
И си гласав за Челзи !
0-2 !!

Till we score !!! Not this time !
A popular activity for children, toe wrestling is now a competitive sport. The World Toe Wrestling Competition first started at a pub in Derbyshire, UK in 1976. Locals thought it would be a great idea to hold a competition where individuals lock toes together and force their opponent’s foot to the ground.
Не си ти пеер за фудбал, оди воа прати го. Ем Манчестер ги нема таму да ти ствараат фрустрации. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom