Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Јас на таквата стока како тебе и на тебе сличните би им го одзел државјанството и би ги протерал од државава.
Ето видиш,прибидејќи имаш ингиренции само да ми цицнеш од пријателов доле,ке те молам да се изгубиш и да не ме цитираш веке!!!!
благодарам однапред,ако сакаш можам и одзади
--- надополнето: Sep 16, 2011 8:54 AM ---
Apologie accepted. Toa u boldot pa u afekt ?:)
Abe samo edno e bitno. POlUFINALEEEEEEEE!!!!!!!
мене ми е побитно финалето,пошто шпанциве ги мачкаме денеска

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Ето видиш,прибидејќи имаш ингиренции само да ми цицнеш од пријателов доле,ке те молам да се изгубиш и да не ме цитираш веке!!!!

Сигурен ли си ?

M

Moon Child

Гостин
Зошто ние што навиваме оттука сме пичкици? о_О Зашто не ни доделија нас влезници гратис?o_O

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63

Оди лечи се, ама се плашам дека за тебе нема лек.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Зошто ние што навиваме оттука сме пичкици? о_О Зашто не ни доделија нас влезници гратис?o_O
тоа е нормално не може секој да замине но денеска нашата репрезентација ќе има огромна подршка од преку 500 фанови само напред момци!

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Се чини дека модераториве премногу те толерираат. Уште со првиот пост требаше да бидеш во аут.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
тоа е нормално не може секој да замине но денеска нашата репрезентација ќе има огромна подршка од преку 500 фанови само напред момци!
Од каде 500 фанови? Колку што знам 1 авион отиде за Каунас денеска (150 луѓе преку сила).

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Фала на залагањето, ама не сум професионалец на темата, далеку сум од скаут. Јас само го кажувам тоа што секој со здрав вид и разум може да го согледа.
Штета. Баш полагав надежи во твоите капацитети да бидеш добар скаут. Баш штета.
Ама добро, ако веќе нејќеш да идеш, дај да им пиешеме некое писмо на Литвос Ритас, ад им кажеме, човечки и хумано е, да им ги отвориме очите, искрено да им речеме дека не се здрави и нормални кога го зеле Самарџиски во нивниот тим.
Со напомена дека можеби имаат неколкумина во стручниот штаб што можеби се психопати, па затоа го зеле. Се додека нема некоја поголема беља од нив, да ги прекориме.

Исто, да го зафркаваме и центарот на Денвер Нагетс и Русија, Мозгов... да му речеме... како бре не можеше да мрднеш цела утакмица кога те чуваше неписмен центар.

Чудо... Самарџиски да не ти знаел да игра. Чудо...

Kajgana Shop

На врв Bottom