T
Tetro
Гостин
Пребарувачот даде четири теми, неактивни и заборавени во длабочините на кантата:
Каква музика слушате?
Каква музика слушаме
Каква музика сакате на радио?
Каква музика слушате во моментов
Како што е редот, јас прв треба да се искажам на темава: Пораснав со музиката, едниот мој дедо беше свирач по свадби во слободно време, па од него го наследив добриот слух за музика. Бавно растев и слушав се` што пуштаат по радио станиците, првата грамофонска плоча што ми ја поклонија беше од Beatles, па на лента (магнетна трака) после тоа се префрливме, па цд-а и компјутери, па кабловска, интернет,... што е следно? Но да не го тупам, не е тоа темата. Темата е: Каква музика слушате?
- Уживам во инструментална музика, филмски саундтрак, Музика од игри, Метал (широк поим), Амбиент, Електронска музика,..... Слушам скоро се, само Турбо фолк не.
Уствари, понекогаш и турбо фолк слушам, па после тоа повраќам обилно.
Прашањето е јасно дефинирано, па повелете. Опишувајте, не бидете мрзи да ставате само клипови.
Каква музика слушате?
Каква музика слушаме
Каква музика сакате на радио?
Каква музика слушате во моментов
Како што е редот, јас прв треба да се искажам на темава: Пораснав со музиката, едниот мој дедо беше свирач по свадби во слободно време, па од него го наследив добриот слух за музика. Бавно растев и слушав се` што пуштаат по радио станиците, првата грамофонска плоча што ми ја поклонија беше од Beatles, па на лента (магнетна трака) после тоа се префрливме, па цд-а и компјутери, па кабловска, интернет,... што е следно? Но да не го тупам, не е тоа темата. Темата е: Каква музика слушате?
- Уживам во инструментална музика, филмски саундтрак, Музика од игри, Метал (широк поим), Амбиент, Електронска музика,..... Слушам скоро се, само Турбо фолк не.
Уствари, понекогаш и турбо фолк слушам, па после тоа повраќам обилно.Прашањето е јасно дефинирано, па повелете. Опишувајте, не бидете мрзи да ставате само клипови.
) од мојот last.fm, па некој нареден ден ќе гледам да напишам параграф-два: